Meanthord Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Witam! Strzaskalem sobie plastikowa oslone prawego progu (nawet nie pytajcie jak ), wyglada to teraz nieciekawie: ;( Czy ktos wie gdzie moglbym kupic cos takiego do A4 1995 sedan? Pozdrawiam!
audia4s4 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 W ASO lub allegro, ale na allegro za duzego wyboru nie ma. Tez szukałem tyle ze do B6 i kupiłem w serwisie.
audia4s4 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item330222230_audi_a4_1_6_anglik_bardzo_maly_przebieg_na_czesci.html#photo tu sprzedaje na częsci,zadzwon :th:
jarko Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Na naszym forum jest kolega co ma używane części do A4. Niestety nie pamiętam nicku, ale wstawiam Ci jego profil z allegro. Dzwoń i pytaj. http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=496331
Doman13 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 podepnę sie do pytania ma ktoś pojęcie jak tą listwę się montuje i wcześniej zdejmuje? czy tam są jakieś zaczepy czy jest to mocowane na klej, na co uważać przy demontażu?
Gość RS4DEVIL Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 ...kiedys chcialem zerwac taka listwe na szrocie... w sumie nie udalo mi sie calkowicie, ale to co widzialem to byla zdaje sie przymocowana na takiej tasmie ktora z dwoch stron sie klei...
Meanthord Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Udalo mi sie dorwac na Allegro poszukiwana czesc . Swoja droga 95% sprzedajacych (po wykonaniu do nich telefonu) sprawia wrazenie, ze klient jest zlem koniecznym, a terminy "fachowa informacja" lub "rzeczowa rozmowa" sa terminami totalnie abstrakcyjnymi. Polecilbym jedna naprawde kompetentna osobe, ale nie wiem czy taka reklama na forum miesci sie w granicach zasad . A co do montazu... sam jeszcze nie wiem czy bede robil to sam czy komus zlece. Wyglada na to, ze listwa - jak napisal kolega wczesniej - przymocowana jest tasma dwustronna. Wniosek taki, ze zdjecie starej wiaze sie z oderwaniem jej "na zywca". Hmm... nie podoba mi sie to.
jarko Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Polecilbym jedna naprawde kompetentna osobe, ale nie wiem czy taka reklama na forum miesci sie w granicach zasad . wydaje mi się że reklama, która może pomóc forumowiczom z pewnością mieści się w granicach zasad
Doman13 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Ja bym się nie zastanawiał nad taką kwestią, jak ktoś jest dobry to wręcz należy podać na niego namiary. Możliwe że to komos pomoże. A o to przecież na tym forum chodzi.
Meanthord Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 No coz, skoro tak mowicie... Kupilem od czlowieka majacego ksywe na Allegro "vipoz84" - stan jego konta nie zacheca do zakupow i nadmiernego optymizmu, ale moge mowic o tym, czego sam doswiadczylem. Na kilkanascie telefonow do innych "sprzedawcow" on jeden wykazal prawdziwe zaangazowanie (nie wiem, moze mialem niefart) i chec pomocy. Dokladnie sie wypytal o co chodzi (wlacznie z zapytaniem w jaki sposob mialem kolizje, aby upewnic sie czy na pewno mowimy o tej samej czesci), obiecal, ze wysle kurierem tego samego dnia... coz, nastepnego dnia juz mialem czesc. Gosc ma rozne rzeczy do A4 i generalnie sprawial wrazenie kumatego . Za kompletna oslone prawego progu zaplacilem 80 zl. W weekend bede sie meczyl z instalacja tejze, wiec po weekendzie napisze jak zrobic to najlepiej, zeby zepsuc jak najmniej .[br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 19:27 _________________________________________________Poszlo gladko. Listwe wystarczy podwazyc np. srubokretem i schodzi jak maselko . Nowa trzeba dobrze przymierzyc (wczesniej naklejajac tasme klejaca dwustronna), bo jesli juz przylozymy (przykleimy), to przesuniecie o cm w lewo lub w prawo celem korekty jest niemozliwe, trzeba znowu sciagac calosc. Ogolnie banal .
Rekomendowane odpowiedzi