endrike Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nadszedł w końcu czas żeby pochwalić się moim autem,choć na forum już trochę jestem ale jakoś nie było czasu. Więc tak; Audi a4 b5,silnik ADR 1,8 -klimatyzacja -4 x airbag -elektryka szyb i lusterek -gaz sekwencyjny -po za tym to chyba seria No i trzeba było coś ulepszyć. :> ZROBIONE: -podświetlane kratki nawiewu powietrza -duże lusterko z anglika -ori wiązka podgrzewanych pup -gwint KW -felgi 18" ET35,opony 215/35/18 -podświetlanie nóg -przeciwmgielny w drugiej lampie tylnej -lampy przód, polift -głośniki w tylną pułkę PLANY: -wnętrze w jasnej skórze(w trakcie) -kiera s4 -air na wiosnę jak się plany nie skomplikują -jakieś fajne audio -halogeny przód lub zmiana zderzaka -dekory w jakieś kwiatki (w trakcie) Co do reszty planów to się okaże w trakcie. Zdjęcia: Jak można to proszę o opinie na temat auta
bogdansky Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 bez fotek to tak ciężko coś napisać :gwizdanie:
endrike Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Foty dodane,na razie takie, jutro dodam środka
przemko8 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 całkiem przyzwoicie wygląda z tymi kółkami ładny wozik ale fotki mógłbyś ładniejsze i dokładniejsze wykonać a o zdjęciach wnętrza to już nawet nie wspomnę. Ale generalnie spoko
Perezip Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 jedno z najładniejszych kółek do a4
wojtek162 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 No audiczka świetna kolorek jak u mnie właśnie dążę w takim samym kierunku co u ciebie pozdro
endrike Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dziękuje za pozytywne opinie. Po świętach wpadnie do auta jasna,podgrzewana skórka a na wiosnę felgi zmienią swój wygląd Auto ogólnie wydaje się wysokie ale to tylko takie pozory bo opony są niskie i trochę się rozciąłby, a auto już wadzi o koleiny. Tak właśnie straciłem osłonę z pod silnika, dlatego na wiosnę prawdopodobnie pojawi się Air. No ale to czas i fundusze pokarzą
radimm Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 podoba mi sie ta felga, autko bardzo ladne, bezawaryjnosci
slimaczek89rz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 śliczna... idealna felga do tego koloru
endrike Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiem że felga fajna ale dla mnie za szara. Malowane na szybko i troche nie wyszedł ten efekt co miał być, poprawi się przez zimę
wojtek162 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ostatnio malowałem podobne aluski w srebrny metalik wyglądały naprawdę bomba sam powinieneś pomyśleć nad takim albo polerka
slimaczek89rz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 dokładnie, srebrny meta;lik będzie cacy
Rychu1111 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ostatnio malowałem podobne aluski w srebrny metalik wyglądały naprawdę bomba sam powinieneś pomyśleć nad takim albo polerka Zdecydowanie srebrny metalic polerke musisz co jakiś czas ponowić a lakier na lata, chyba że lubisz latać po krawężnikach
endrike Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No nooo ladnaa skad jestes ? generalnie auto teraz wygląda lepiej,jest niższe,dokładki w kolorze,halogeny poliftowe w zdesiu,progi i listwy s4,grill do wyboru s4,rs4,siedzenia w jasnej skórce, kiera s4 i jeszcze kilka innych fantów .Jestem z okolic Tuszyna,20 km od łodzi
miferA4B5 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No nooo ladnaa skad jestes ? generalnie auto teraz wygląda lepiej,jest niższe,dokładki w kolorze,halogeny poliftowe w zdesiu,progi i listwy s4,grill do wyboru s4,rs4,siedzenia w jasnej skórce, kiera s4 i jeszcze kilka innych fantów .Jestem z okolic Tuszyna,20 km od łodziNooo to widze jedziesz grubo to chyba daleko do siebie nie mamy.. ja jestem z okolic Piotrkowa/Kamieńska. Do lodzi mam ok 70 km gdzies
Rekomendowane odpowiedzi