Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła dzienne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Koniecznie zapodaj fotki na aucie.Z podłączeniem nie jest tak jak z większością na allegro, że pod postojówki???

:no:

żeby to poprawnie działało trzeba wymodzic sterownik własnie go rysuję :gwizdanie:

A czy ten sterownik nie jest już z tymi lampami?Spójrz na link z tymi lampami z pierwszego postu

Opublikowano

Koniecznie zapodaj fotki na aucie.Z podłączeniem nie jest tak jak z większością na allegro, że pod postojówki???

:no:

żeby to poprawnie działało trzeba wymodzic sterownik własnie go rysuję :gwizdanie:

A czy ten sterownik nie jest już z tymi lampami?Spójrz na link z tymi lampami z pierwszego postu

no faktycznie :embarrassed:

Ja robie sterownik dla siebie bo nie miałem takiego tylko ja mam inne ledy.

Ty podłacz ten swój sterownik tak jak na tej etykietce i bedzie śmigało :cool1:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 19:07_________________________________________________chociarz mam obawy że te wtyczki przy nich będa śniedziały po jakimś czasie. No chyba że się myle :evil:

Opublikowano
  • Autor

Ty podłacz ten swój sterownik tak jak na tej etykietce i bedzie śmigało :cool1:

No dobra,ale pod co mam się podłączyć.Na etykietce jest napisane czarny kabel-minus,czerwony -plus,żółty- lampa.Czarny podłączam gdziekolwiek do masy a dwa pozostałe??

Opublikowano

czerwony pod 12V np po przekręceniu kluczyka a żółty pod plus od postojówek.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj jeszcze spróbuje poszukać + po przekręceniu kluczyka gdzieś w komorze silnika

Opublikowano

Dzisiaj jeszcze spróbuje poszukać + po przekręceniu kluczyka gdzieś w komorze silnika

jesli chcesz blisko świateł to przy alternatorze jest 2 przewody. Jeden gruby tam jest cały czas 12V ale jest tez mały na którym pojawia sie 12V po odpaleniu silnika i stamtąd możesz wziąć i podpiąc ten czerwony przewód. Jest to fajne bo nawet nie w momencie gdy przekrecisz kluczyk a dopiero jak odpalisz samochód załącza się te światła. Więc Jak na postoju włączysz zapłon to one się nie właczą :naughty:

Chociarz ja sie zastanawiam czy nie zaszkodzi obciążenie na tym przewodzie dlatego robiąc dla siebie sterownik biore 12V z tego grubego przewodu połaczonego bezpośrednio z + akulmulatora przez przekaźnik który bedzie sterowany z tego cienkiego. Wtedy będe miał pewność że na pewno nic sie nie przeciąży. Choć LEDy biora bardzo mały prąd to ja będe dmuchał na zimne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie,jutro postaram się podłączyć tak jak mówisz[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:25_________________________________________________Lampy podłączone,wszystko działa jak powinno

Opublikowano

Dzięki wielkie,jutro postaram się podłączyć tak jak mówisz[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:25_________________________________________________Lampy podłączone,wszystko działa jak powinno

Foty na aucie prosimy :cool1:

Opublikowano

Własnie. Dawaj foto na samochodzie albo filmik :kox: a co do podłączenia to wpiąleś si alternator tak jak mówiłem?

Opublikowano

nawet nie głupio to wygląda w tej dokładce :mysli: a lampy jak najbardziej ok :good:

Opublikowano

no lampki ładne i szerokie...i to są chyba te same co z pierwszego posta...

Kowi wypowiedz się :naughty:... dobre na szerokość ?

ps.gorzej jak zgubi dokładkę zderzaka :kox:

Opublikowano

od phillipsów pastalda o 100% ładniejsze, pastaldo juz wiesz co musisz robić w tym roku :polew:

Opublikowano

oooo Kowi pochwalił dzienne :tongue4: to kiedy takie zakładasz :polew:

Opublikowano

oooo Kowi pochwalił dzienne :tongue4: to kiedy takie zakładasz :polew:

bo są w miare podobne do S6, ale ja nie zrezygnuje z swoich z wiadomych wzgledów które juz tu pisałem :decayed:
Opublikowano

od phillipsów pastalda o 100% ładniejsze, pastaldo juz wiesz co musisz robić w tym roku :polew:

Jakich moich philipsów? :mysli:

Moje koło philipsów nawet nie lezały :polew: :polew: :polew:

U mnie jeździ jakies takie małe cos :cool1:

Ale mi wystarczy bo kupiłem za 30zł :polew: :polew:

Opublikowano

nom podobne do s6 ...chciałbym jeszcze zobaczyć jak to świeci w słoneczny dzień :naughty:

Opublikowano

Jakich moich philipsów? :mysli:

Moje koło philipsów nawet nie lezały :polew: :polew: :polew:

U mnie jeździ jakies takie małe cos :cool1:

Ale mi wystarczy bo kupiłem za 30zł :polew: :polew:

dla mnie to jeden uj, twoje krótkie jak lampki rowerowe i philipsy krótkie jak wspomniane lampki :decayed:

Opublikowano

czyli mamy kompromis :kox: kowiemu podobają się lampki led w zderzaku...byle by miały minimum 30cm szerokości...powiem szczerze że mnie też to się lepiej podoba niż te co ja mam o dł. 20cm...ciekawe czy wtyczki są te same...tak to bym tylko podmienił same lampki :naughty: