Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no i cholefka pieczona daj tu babie Rs6 to Ci z mandatem wroci jeronie jasny baba noob ;) oczywiscie za szybkosc dostala... rzekla: bo ona tej szybkosci nie czuje jeszcze lol
... baba demon:polew::polew::polew:

:hi:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 727,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seves i Hammer jo już z wami nie jadę nigdzie :wink:, co jeden to mnie bardziej odjeżdzał, doganiałem was jak żeście hamowali :facepalm:

Opublikowano
sirred

no i cholefka pieczona daj tu babie Rs6 to Ci z mandatem wroci jeronie jasny baba noob
;)
oczywiscie za szybkosc dostala... rzekla: bo ona tej szybkosci nie czuje jeszcze lol

To nie jej wina, te auta tak mają :decayed:

Opublikowano
no i cholefka pieczona daj tu babie Rs6 to Ci z mandatem wroci jeronie jasny baba noob ;) oczywiscie za szybkosc dostala... rzekla: bo ona tej szybkosci nie czuje jeszcze lol

jeronie jasny :grin:

a Panowie policjanci nie byli zaciekawieni co to za potwora prowadziła Twoja żona?:naughty:

---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ----------

Seves i Hammer jo już z wami nie jadę nigdzie :wink:, co jeden to mnie bardziej odjeżdzał, doganiałem was jak żeście hamowali :facepalm:

widziałeś jak sobie spokojnie 70-100 leciałem to Hammerek mnie zaczął podpuszczać :grin:

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie czytam na FB o strojeniu Ibizy kumpla, 239/467 w osce :wow: = brak trakcji :decayed:

Opublikowano
Wlasnie czytam na FB o strojeniu Ibizy kumpla, 239/467 w osce :wow: = brak trakcji :decayed:

dejf ma podobnie w A3 ASZ :wink: jeździłem - :kox:

Opublikowano

To ten sam motor co ja mam ... jak zrobie jeszcze turbo na Big to tez tyle pokaże ...:whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Jak tam było w tych szymocicach ??? Co sie działo ile i jakich autek ... zdawać relacje ... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To ten sam motor co ja mam ... jak zrobie jeszcze turbo na Big to tez tyle pokaże ...:whistling::whistling:

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Jak tam było w tych szymocicach ??? Co sie działo ile i jakich autek ... zdawać relacje ... :naughty:

Kumpel ma wlasnie tam ASZ i pompki AL, turbo 2260VK, fmic i wydech 2,5". Tylko sprzeglo jeszcze ori :D

Opublikowano

A ja mam sprzęgło już zrobione .... :decayed: wydech też... :wink: fmic mam w bliskich planach:wink:

Opublikowano
  • Autor
A ja mam sprzęgło już zrobione .... :decayed: wydech też... :wink: fmic mam w bliskich planach:wink:

Wrzucaj 22 i ogien :)

Opublikowano

Noo... kiedys na pewno powoli sie zrobi:naughty:

Opublikowano

Pretor, masz te dystanse jeszcze? Może bym do siebie wrzucił... zawsze by te 17" troszke lepiej wyglądalo, myslałem jak już o 10-12mm, ale 15 tez by było ok :whistling:

Opublikowano

Pany pisac sie na niedzielne sloneczne 1/4 mili w kamieniu... info w osobnym temacie...:naughty:

Opublikowano

maniek87

Pretor
, masz te dystanse jeszcze? Może bym do siebie wrzucił... zawsze by te 17" troszke lepiej wyglądalo, myslałem jak już o 10-12mm, ale 15 tez by było ok
:whistling:

Jeszcze mam, w następny czwartek będę na spocie jak by co :wink:. W tym tygodniu mam drugie zmiany więc nie będę mógł podjechać.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

jest i nowe RS6 :slina:

Audi RS6: randka z szatanem (pierwsza jazda)

Opublikowano
Opublikowano
#Przemo#

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

jest i nowe RS6
:slina:

Widziałem kilka dni temu na necie, są już filmiki na yotube. Niby ładne, ale ciekawe czy będzie tak podatne na podniesienie mocy co RS6 C6. Czytałem co użytkownicy C7 piszą o swoich nowych autach i bał bym się to kupić (gdyby mnie oczywiście było na nie stać :decayed:). Ciekawe czy system start/stop engine można wyłączyć w tym RS6 C7? Jeśli nie to kupa ze względu na turbiny. Ciekawym rozwiązaniem jest to, że jak jedziemy spokojnie to pracują tylko cztery z ośmiu cylindrów, ale w takim aucie uważam że to nieporozumienie, przecież nie po to się kupuje takie auta żeby liczyć każdy litr paliwa.

Opublikowano