Polko_V Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 no ni... ...dzień 6 Normalnie szał ...chcąć się zarejstrować do RTG na Byłych Więźniów Politycznych w Rybniku przez telefon ze skierowaniem nie da rady...tylko osoboście. No dobra, ale aby mieć szczęście stanąć przed tym RTG to przy okienku musisz stać od 6 a OPEN jest o 8...nie mówiąć, że tam nie ma gdzie stanąć a miejskie gnidy stoją już za rogiem aby wdypić Ci stówkę . Ale to nic, aby dostać zdjęcie RTG z opisem, to czekasz tydzień !! Ehh...Rybnik No nic zostaje mi gdzieś jutro podjechaćdo pierwszej lepszej RTG w ząbki 40 zł i będzie na pojutrze Grzes mam dystanse jeszcze jak chcesz przymierzyć 7mm i 8mmnaciepane z GT-I9195 okej 8, ale dopiero jak się poczuję na siłach aby zrobić coś więcej niż siusiu w kibelku a nazot do wyra ...jeśli to nie problem oczywiście no ni... ...dzień 6 Normalnie szał ...chcąć się zarejstrować do RTG na Byłych Więźniów Politycznych w Rybniku przez telefon ze skierowaniem nie da rady...tylko osoboście. No dobra, ale aby mieć szczęście stanąć przed tym RTG to przy okienku musisz stać od 6 a OPEN jest o 8...nie mówiąć, że tam nie ma gdzie stanąć a miejskie gnidy stoją już za rogiem aby wdypić Ci stówkę . Ale to nic, aby dostać zdjęcie RTG z opisem, to czekasz tydzień !! Ehh...Rybnik No nic zostaje mi gdzieś jutro podjechaćdo pierwszej lepszej RTG w ząbki 40 zł i będzie na pojutrze przyjedź wieczorem do mnie i będzie na dziś pogadane Jak ty mu zrobisz fotke to go zaraz na oiom wyślą ... Hah Powered by LG G3s czemu tak piszesz ??? przecież o nim piszemy nie o Tobie ... :grin: ałć
secio84 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Witam, szukam fachowca od TDI, w okolicach Żor który stwierdzi co jest powodem biało/siwego dymu na postoju. Podczas normalnej jazdy kopcenie nie występuje. Na VCDS brak błędów. Turbo mam na gwarancji do maja i w razie czego będzie reklamacja. W Stanowicach jest "Diesel Serwis" ale nie miałem z nimi do czynienia.A tak przypadkiem nie traci ci się płyn chłodniczy ????naciepane z GT-I9195 I kiedy ci się to dzieje po odpaleniu auta. naciepane z GT-I9195
Brzozek Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) A tak przypadkiem nie traci ci się płyn chłodniczy ???? naciepane z GT-I9195 I kiedy ci się to dzieje po odpaleniu auta. naciepane z GT-I9195 Płyn i olej w normie. Aktualnie jest troszkę cieplej i po odpaleniu nie kopci. Kopci jak np. stanę na światłach, lub w korku albo jak przyjadę i domu i trochę poczekam żeby turbo ostygło to też słabiej lub mocniej kopci.. Sprawdzałem podczas ostrzejszej zady czy kopci ale nic nie zauważyłem w lusterku Edytowane 2 Marca 2015 przez Brzozek
secio84 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 No to jeździ dalej i bez obaw moim zdaniem naciepane z GT-I9195
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 ja też bym nie ruszał...póki wszystko w normie
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 może wystarczy na spota do Gliwic podjechać w odpowiedniej obstawie i dymienie zniknie
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 może wystarczy na spota do Gliwic podjechać w odpowiedniej obstawie i dymienie zniknie Mało Ci? Wystarczy że u siebie co pół roku silnik lub skrzynię wymieniasz, to jeszcze czyjeś chciałbyś popsuć... wydaj lepiej tą kasę na lawetę w Chorwacji
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 może wystarczy na spota do Gliwic podjechać w odpowiedniej obstawie i dymienie zniknie Mało Ci? Wystarczy że u siebie co pół roku silnik lub skrzynię wymieniasz, to jeszcze czyjeś chciałbyś popsuć... wydaj lepiej tą kasę na lawetę w Chorwacji ale mi nie dymi
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 może wystarczy na spota do Gliwic podjechać w odpowiedniej obstawie i dymienie zniknie Mało Ci? Wystarczy że u siebie co pół roku silnik lub skrzynię wymieniasz, to jeszcze czyjeś chciałbyś popsuć... wydaj lepiej tą kasę na lawetę w Chorwacji ale mi nie dymi Chyba jeszcze nie widziałeś wirnika z turbo w wydechu
secio84 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Jedzie kto na kielbache? ?? naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Jedzie kto na kielbache? ?? naciepane z GT-I9195 Czas ?
Rekomendowane odpowiedzi