Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Możesz rozmawiać z Mateuszem Krauze, z nim zawsze wszystko załatwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam;) przemo co z eska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Możesz rozmawiać z Mateuszem Krauze, z nim zawsze wszystko załatwiamBywa na spotach czy inaczej trzeba do Niego dotrzeć? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Siemka, potrzebował bym speca od klimy w okolicy, polećcie kogoś ANP Pisarek z Orzesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Możesz rozmawiać z Mateuszem Krauze, z nim zawsze wszystko załatwiamBywa na spotach czy inaczej trzeba do Niego dotrzeć? :-)Nie, gość pracuje w rybniku w ASO ale mega ogarnięty koleś , nie jest na forum....Witam;) przemo co z eska?Gadałem dzis po 20 z mechanikiem ale zasięg u niego tak zajebis....ze powiedział ,jak zrobię to dam ci znac a jak przyjedziesz to będziemy gadać bo poskładać muszę i zbieżność zrobic...heh...Także na razie tyle Będę dawać znac... Szkoda ze żadnych fot z roboty nie będę mieć...zawsze jak mam możliwość to robię a tu pierwszy raz bedzie bez....niestety za daleko a gościa aż mi głupio było prosić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Siemka, potrzebował bym speca od klimy w okolicy, polećcie kogoś ANP Pisarek z Orzesza. Dzięki, podjadę się poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam;) przemo co z eska?HejaDzis odebrałem eske Mechanik wymienił mi końcówkę drążka kierowniczego i tuleje na wachaczu plus zbieżność... Przejechałem jak na razie ok 60 km i nic nie zgrzyta także koszty mega małe i zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam;) przemo co z eska?HejaDzis odebrałem eske Mechanik wymienił mi końcówkę drążka kierowniczego i tuleje na wachaczu plus zbieżność... Przejechałem jak na razie ok 60 km i nic nie zgrzyta także koszty mega małe i zrobione I dobrze ,że raz po taniości poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dobrze, tylko ze kontakt z gościem żaden, dodzwonić sie kurde nie mozna, nawet nie dał znac ze esa zrobiona i nie potrzebnie dzien dłużej na placu czekała...tyle dobrze ze gościu nawet kasy od razu nie chciał. Do tygodnia czasu mam mu podrzucić...za niedługo mam wymianę oleju i to niestety robię w ASO zeby gwarancje na robotę z silnikiem utrzymać a dzis byłem u Kuby w Orzeszu pogadać i na następny raz zostawię u niego furacza na poprawienie wydechu i podłączenie klap w tlumikach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi