PrzemoS4 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Koledzy, za niedługo czeka mnie wymiana oleju po całej akcji naprawczej silnika w mojej esce Na chwile obecna mam wlany org serwisowski olej longlife 5w30 ale zbliża sie jak przejechałem na nim już prawie 3tys km Zastanawiam sie nad MOTULEM albo LIQUI MOLY HIGHTEC TECH ALE O LEPKOŚCI 5w40 Marcin z forum tzw dzik , poleca mi MOTULA x-cess a ja znów zastanawiam sie nad tym drugim... Wcześniej jeździłem na valvoline maxlife 5w40 Jakie macie zdanie na ten temat MOTUL niby troszkę tańszy ale to już ogólnie bez różnicy, chciałbym wlać porządny olej i cieszyć sie jazda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wszyscy chwalą tego Motula a moim zdanie się popsuł... To już lepszy ten LM, Valvoline lub Millers Oils Tylko wszystko bym u dzika zamawiał, bo ma pewny olej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja nie Jesteś w swd czy sjznaciepane z GT-I9195 sjz hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Przemo, co do oleju, miałem zamontowany wskaźnik ciśnienia oleju i mogłem zaobserwować że castrol to szajs, motul nie robił szału i też ciśnienie znacznie spadało, natomiast sprawdził się valvoline vr1 i liqui moly, na tym drugim jeżdżę aktualnie w 3.0TDI a valvoline do dziś jeździ w byłym 1.8T i jest wszystko git Millersa nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Po 18 wróciłem od Pisiarka. Klima działa, 3h pogadane z klubawiczami. Czas na rodzinkę. Ty cały Pisiarek jesteś No nie wiem jak pisać. Kuby? Tak mi polecili więc tak napisałem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Przemo, co do oleju, miałem zamontowany wskaźnik ciśnienia oleju i mogłem zaobserwować że castrol to szajs, motul nie robił szału i też ciśnienie znacznie spadało, natomiast sprawdził się valvoline vr1 i liqui moly, na tym drugim jeżdżę aktualnie w 3.0TDI a valvoline do dziś jeździ w byłym 1.8T i jest wszystko git Millersa nie próbowałem Ja właśnie skłaniać sie ku LIQUI MOLY ale zobaczymy...czy padnie na ten czy na MOTUL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Po 18 wróciłem od Pisiarka. Klima działa, 3h pogadane z klubawiczami. Czas na rodzinkę. Ty cały Pisiarek jesteś No nie wiem jak pisać. Kuby? Tak mi polecili więc tak napisałem w temacie Do Pisarka a nie Pisiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Aa literówka Ale lepiej brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi