Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 To pewnie wpadniesz sam... Bo jak znam życie to okolica znowu obrodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 ...jo bych co wdupioł...a mom na ranka tyn tydziyń... ...wiync Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) No.panowie tak to można wątek zamykać.... Wiadomo że jak np. Polko idzie do roboty to d*pa też robie na zmiany... I jak zmiana wypadnie tak trzeba dymać Ale Kaj ta stara gwardia ludzie z okolic??? Nie wierze że to same zarobione biznesmeny.... Ale.. Teraz polko mo na rano... Artur wpadnie w czasie roboty jo dojada bankowo może ktoś jeszcze.... Naciapane z Z2 Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak będzie jakaś normalna frekwencja to przyjadę Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak będzie jakaś normalna frekwencja to przyjadę Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka No i fajnie zobaczymy czy jeszcze ktoś się okresli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja odpadam..pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Czyli będziesz:-) Naciapane z Z2 Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hejka ja byłem tydzień temu naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Czyli tak jak ja nie musisz jechać w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ...ja po prostu staram się unikać dniówek jak ognia...brygada G2 i hydraulik nienawidzimy ranek ...a co do czwartku się urodzi, kto bd...zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 ...ja po prostu staram się unikać dniówek jak ognia...brygada G2 i hydraulik nienawidzimy ranek ...a co do czwartku się urodzi, kto bd...zobaczymy Ja też czekam czy ktoś jeszcze wpadnie czy nie... bo we dwoje to bez sensu... będzie zalatywać gejostwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Bywa.. Szkoda ale obadamy co dalej... Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witajcie, chciałem Was zaprosić na naszego spota. Może wspólnymi siłami uda się nie narobić "gejostwa" . Wpisywać się na bielskim. To jutro o 19. Dajcie znać czy mcd jasienica/ grill w nałężu?? Będę aktualizował post LISTA CHĘTNYCH; 1. Steav 2. Arturoo 3. Wihajster 4. Marcin 6 5. Mariuszbielsko 6. arrobb 7. Marrio 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak na złość mam drugą zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) hejka Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 ...bydzie sam co dzisio, czy lepi dać se na wstrzimani i dupska niy ruszać z chałpy ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Będzie będzie ja dziś jadę na kielbache ale nie wiem o której naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi