#Przemo# Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zimowy Kulig Wacka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 czyje to ? Artur twoje chyba po tyg stania :decayed:
m3rvin Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 mam inne alu i nie mam trumny na dachu plus to 80tka czepiacie se szczegółów :tongue4:
Mario22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli:
tomaszstn Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem
Mario22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 to jest nic .......... jest mróz spadł śnieg ,a ja bez zabawki
danielom Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 a idz pan w ciul, w robocie hujnia bo piz*zi a teraz jeszcze sypie tym hujstwem, juz mam dosc tych trzesawek furki i roznych dzikich piskow, o zapalaniu nie wspomne ;/
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 spoko jeszcze ze 3-4 tygodnie i będzie lato [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 23:15_________________________________________________
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 09:07_________________________________________________ a idz pan w ciul, w robocie hujnia bo piz*zi a teraz jeszcze sypie tym hujstwem, juz mam dosc tych trzesawek furki i roznych dzikich piskow, o zapalaniu nie wspomne ;/ Kup sobie jak Andrzej matiza na zimę
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka
#Przemo# Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :hi: I idzie lato dzisiaj już tylko -8 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi