hubtychy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ja niestety nie mam polara To proszę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199732.0/ chłopie...ja już jestem spłukany...żona barbórkę skonfiskowała i zostało mi 2.47 w kieszeni i nawet mi to na dwie gorące czekolady nie wystarczy z automatu ;( :decayed:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 00:01_________________________________________________ z drugiej strony...laki83 masz rację...sam bym się ciął żyletką wzdłuż żył, jakbym miał napoić tyle "pysków" :decayed: no a jeszcze jak na złość pewnie wszyscy wtedy z kierowcami przyjadą :naughty: Dobra ta Twoja żona. Pewnie zawartość szafy musiało odświeżyć :polew: :polew: Ja też kończę chlanie na dziś :kox: Trzy razy dodawałem tego posta i za każdym razem coś było nie tak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 No i wkońcu na końcu Daniel jeśli chodzi o foty to można coś pstryknąć jak dojadę tylko najpierw muszę uruchomić mojego parcha :gwizdanie: Bo dziś z Rudy Śl. wracałem z Arturem, a mój parch za nami na lawecie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Curvus dupus pół dnia nie czytałem ,a teraz godzine nadrabiałem . Nie ma się co gryźć ! Nie o to chodzi. Zgoda buduje. Trza mieć kumpli by se szło pomóc ,a nie zwady szukać. na pierwsze 100 stron zawsze stawiał założyciel watku :gwizdanie: Amen. I co do kolejnych to też w sumie mogło by to wejść w standard . Spadam
srb38vx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 :hi: byda sie musioł brele kupić :gwizdanie: bo prziwas mi oczy wysiednom tyle czytanio
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 helloł No i wkońcu na końcu Daniel jeśli chodzi o foty to można coś pstryknąć jak dojadę tylko najpierw muszę uruchomić mojego parcha :gwizdanie: Bo dziś z Rudy Śl. wracałem z Arturem, a mój parch za nami na lawecie :gwizdanie: co tam Hammer? jak stanylo? ropa zło?
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wszystkim uu...Hammer cóż to była za przyczyna, że Ty mu gaz a on Ci zgasł??
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Curvus dupus pół dnia nie czytałem ,a teraz godzine nadrabiałem . Nie ma się co gryźć ! Nie o to chodzi. Zgoda buduje. Trza mieć kumpli by se szło pomóc ,a nie zwady szukać. na pierwsze 100 stron zawsze stawiał założyciel watku :gwizdanie: Amen. i Ty brutusie przeciwko mnie
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 w tym wypadku i ja będę nawet , ale tylko do pierwszej setki [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:32_________________________________________________bo potem, każdy kto rozpocznie kolejną setkę, to bierze ją "na klatę"[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:33_________________________________________________normalnie wQrvia mnie ten laptop...pierdzielone aktualizacje [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:35_________________________________________________dobra...narazie idę w stronę "wyjścia ewakuacyjnego" ...po paczki na gruba trza jechać (ponoć w paczce ze związków je flaszka )
#Przemo# Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Widzę że nie próżnujecie Proszę mnie tam dopisać do listy na czwartek w Żorach i piatek w Gliwicach
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jade jade, nagle zrobiło się głośno, jakby wąż z turbo spadł i tym samym turbo mniej ładowało, zjechałm na pobocze, przychamowałem i auto stop, zgasło i już się nie dało odpalić. Obstawiam że to pompa podciśnienia, musze jeszcze vaga podpiąć czy to może coś innego. [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 10:14_________________________________________________
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jeszcze raz dzięki Arturo, musimy jakiego grzańca sieknyć w te zimne noce
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 i Ty brutusie przeciwko mnie bedziesz w czwartek?
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Spoko luz H4mm3R ,dobrze ,że zadzwoniłeś ,Kasia tylko była zdziwiona ,że byłem z Tobą w Rudzie ,a nie na wigilii :polew: .
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja też mogę wskoczyć na listę czwartkową i piątkową
Rekomendowane odpowiedzi