Kuna Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Oj Artur bardzo Cię szanuję ale powielać pomysły Gryfiego, to już przesada
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 aaa...o to chodziło:whistling: a tak na poważnie..nikt nie chce przygarnąć jednej czarnej ramki klubowej?? bo mnie to teraz już leży:wink:
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 aaa...o to chodziło:whistling:a tak na poważnie..nikt nie chce przygarnąć jednej czarnej ramki klubowej?? bo mnie to teraz już leży:wink: To ja biorę, bo moja popękana
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 po raz pierwszy.... po raz drugi.... po raz trzeci.... sprzedana:decayed:
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 po raz pierwszy....po raz drugi.... po raz trzeci.... sprzedana:decayed:
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 hmm...nie wiem jak z czasem np jutro, ale jakby się coś znalazło...to bym może podskoczył do Cia z tym tarczkami i ramką ?? ...ale nie obiecuję, bo u mnie ostatnio gorzej niż w kalejdoskopie się zmienia wszystko:kwasny: no chyba, że będziesz wchłaniał wiedzę na uczelni:wink:
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 hmm...nie wiem jak z czasem np jutro, ale jakby się coś znalazło...to bym może podskoczył do Cia z tym tarczkami i ramką ??...ale nie obiecuję, bo u mnie ostatnio gorzej niż w kalejdoskopie się zmienia wszystko:kwasny: no chyba, że będziesz wchłaniał wiedzę na uczelni:wink: Jestem w domu ale trzeba coś na dyplom porobić wpadnę do Cia w przyszył tyg. jak będziesz miał na nockę
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 aa...wiem coś o tym Moja też "to przerabia":kwasny:. Wporzo...następny tydzień mam na 21.30:wink:
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 aa...wiem coś o tym Moja też "to przerabia":kwasny:. Wporzo...następny tydzień mam na 21.30:wink: OK. To będa u Ewki o 21:45
Fifiński Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku only blacha sjz.;/.;.;. Coś albo mnie olewasz albo pw do Ciebie nie dochodzą ....
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 jak do Daniela, to spoko...on często na pw przepełnione:decayed: ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- aa...wiem coś o tym Moja też "to przerabia":kwasny:. Wporzo...następny tydzień mam na 21.30:wink: OK. To będa u Ewki o 21:45 ktoś się prosi o ale nigdy nie wiesz kiedy ja będę w domu, ale jednocześnie będę w pracy:naughty:
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 bo się zapowiada, że będę jednocześnie w domu i pracy w następnym tygodniu, ale w który dzień to jeszcze najstarsi górale nie wiedzą ---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Qrfa kolejne:whistling: piwo mi się skończyło:kwasny: to się zaczyna robić niebezpieczne:whistling:
m3rvin Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 bo się zapowiada, że będę jednocześnie w domu i pracy w następnym tygodniu, ale w który dzień to jeszcze najstarsi górale nie wiedzą---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Qrfa kolejne:whistling: piwo mi się skończyło:kwasny: to się zaczyna robić niebezpieczne:whistling: stajesz sie agresywny
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 nieee...bardziej potulny niczym baranek, albo jak kto woli...baran:decayed:
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Daniel musiałby się zmienić datę w spocie na "następną":wink: Qrcze jutro bym musiał dokładniej popracować nad moim rowerkiem tzn. wydrzeć i przygotować do malowania:whistling: atak mi się nie chce ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- no nic ja się ewakuuję...dobranoc:hi:
danielom Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku only blacha sjz.;/.;.;. Coś albo mnie olewasz albo pw do Ciebie nie dochodzą .... Skrzynka full, co do terminu, jak chcesz to za 2 tyg w sb, jak nie pasuje to szukaj innego fachmana
tomaszstn Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Siemka To kto ma jeszcze tą ramkę, biorę jedną na 100%
Rekomendowane odpowiedzi