Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oj Artur bardzo Cię szanuję ale powielać pomysły Gryfiego, to już przesada :facepalm:

:decayed::grin:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aaa...o to chodziło:whistling:

a tak na poważnie..nikt nie chce przygarnąć jednej czarnej ramki klubowej??:shock3: bo mnie to teraz już leży:wink:

Opublikowano
aaa...o to chodziło:whistling:

a tak na poważnie..nikt nie chce przygarnąć jednej czarnej ramki klubowej??:shock3: bo mnie to teraz już leży:wink:

To ja biorę, bo moja popękana :decayed:

Opublikowano

po raz pierwszy....

po raz drugi....

po raz trzeci....

sprzedana:decayed:

:polew:

Opublikowano
po raz pierwszy....

po raz drugi....

po raz trzeci....

sprzedana:decayed:

:polew:

:thumbup1::decayed:

Opublikowano

hmm...nie wiem jak z czasem np jutro, ale jakby się coś znalazło...to bym może podskoczył do Cia z tym tarczkami i ramką ??:eusathink::whistling:

...ale nie obiecuję, bo u mnie ostatnio gorzej niż w kalejdoskopie się zmienia wszystko:kwasny::whistling:

no chyba, że będziesz wchłaniał wiedzę na uczelni:wink:

Opublikowano
hmm...nie wiem jak z czasem np jutro, ale jakby się coś znalazło...to bym może podskoczył do Cia z tym tarczkami i ramką ??:eusathink::whistling:

...ale nie obiecuję, bo u mnie ostatnio gorzej niż w kalejdoskopie się zmienia wszystko:kwasny::whistling:

no chyba, że będziesz wchłaniał wiedzę na uczelni:wink:

Jestem w domu ale trzeba coś na dyplom porobić :whistling: wpadnę do Cia w przyszył tyg. jak będziesz miał na nockę :wink:

Opublikowano

aa...wiem coś o tym Moja też "to przerabia":kwasny:.

Wporzo...następny tydzień mam na 21.30:wink:

Opublikowano

OK. To będa u Ewki o 21:45 :decayed:

Opublikowano
ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku :wink: only blacha sjz.;/.;.;.:wink:

:facepalm:

Coś albo mnie olewasz albo pw do Ciebie nie dochodzą ....

Opublikowano

jak do Daniela, to spoko...on często na pw przepełnione:decayed:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

OK. To będa u Ewki o 21:45 :decayed:

:whistling: ktoś się prosi o :baseball::decayed: ale nigdy nie wiesz kiedy ja będę w domu, ale jednocześnie będę w pracy:naughty:
Opublikowano
:decayed::decayed:
Opublikowano

bo się zapowiada, że będę jednocześnie w domu i pracy w następnym tygodniu, ale w który dzień to jeszcze najstarsi górale nie wiedzą:decayed:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

Qrfa kolejne:whistling: piwo mi się skończyło:kwasny: to się zaczyna robić niebezpieczne:whistling::decayed:

Opublikowano
bo się zapowiada, że będę jednocześnie w domu i pracy w następnym tygodniu, ale w który dzień to jeszcze najstarsi górale nie wiedzą:decayed:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

Qrfa kolejne:whistling: piwo mi się skończyło:kwasny: to się zaczyna robić niebezpieczne:whistling::decayed:

stajesz sie agresywny

:decayed:

Opublikowano

nieee...bardziej potulny niczym baranek, albo jak kto woli...baran:decayed::polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Daniel musiałby się zmienić datę w spocie na "następną":wink:

Qrcze jutro bym musiał dokładniej popracować nad moim rowerkiem tzn. wydrzeć i przygotować do malowania:whistling: atak mi się nie chce :wallbash:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

no nic ja się ewakuuję...dobranoc:hi:

Opublikowano
ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku :wink: only blacha sjz.;/.;.;.:wink:

:facepalm:

Coś albo mnie olewasz albo pw do Ciebie nie dochodzą ....

Skrzynka full, co do terminu, jak chcesz to za 2 tyg w sb, jak nie pasuje to szukaj innego fachmana :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka :hi:

To kto ma jeszcze tą ramkę, biorę jedną na 100%