seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:09_________________________________________________ Święta nie ma też co się dziwić tylko dziwie się że ludzie dopiero przypominają sobie 1-2dni przed nimi Dlatego ja robie zakupy przez neta albo dużo wcześniej tak jak ja a wczoraj to był spontan bo jakieś ciuchy od czasu do czasu też se trza kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A kto jeszcze kupuje ciuchy po galeriach. Ja tam z allegro korzystam, jest taniej i po za tym nie zobaczę kogoś w tym samym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A kto jeszcze kupuje ciuchy po galeriach. Ja tam z allegro korzystam, jest taniej i po za tym nie zobaczę kogoś w tym samym :gwizdanie: ja też i ciuchów i nawet butów kupuję ale jeśli znam dokładny rodzaj np pumy (długość wkładki to jedno rozmiar drugie a tak na prawdę ja np mam wąską stopę i noszę rozmiary od 43-45 :gwizdanie: poważnie ) i wolę przymierzyć - jest pewniej i szybciej wbrew pozorom bo nie klikam nie wertuje i nie szukam w kółko i się nie zastanawiam - widzę i wiem czy chcę kupić czy nie a np bezrękawników to przymierzyłem wczoraj 6 wszystkie czarne S/M i tylko 1pasował reszta wisiała albo za ciasne spodnie mają różne firmy ten sam rozmiar a na d_upie zupełnie inaczej więc na allegro kupuję tylko ten model spodni który już mam w domu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mam podobnie, spodnie ciężko kupić przez neta bo każda ma inny fason i inaczej leżą. Co do butów to jak buty mają 28cm wkładkę to kupuje Nieraz można naprawdę za grosze wylicytować takie rzeczy że głowa boli :gwizdanie: PS: idę jakiegoś kebaba zamówić bo pora obiadowa się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To o której dziś wyjazd do SG? 17:30 - wyjazd z Świerklan a na Rybniczan poczekamy na parkingu przed zjazdem do Knurowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mam podobnie, spodnie ciężko kupić przez neta bo każda ma inny fason i inaczej leżą. Co do butów to jak buty mają 28cm wkładkę to kupuje Nieraz można naprawdę za grosze wylicytować takie rzeczy że głowa boli :gwizdanie: PS: idę jakiegoś kebaba zamówić bo pora obiadowa się zbliża kurw aleś mi teraz tym kebabem smaka zrobił [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:14_________________________________________________ To o której dziś wyjazd do SG? 17:30 - wyjazd z Świerklan a na Rybniczan poczekamy na parkingu przed zjazdem do Knurowa? ja jadę ze Świrklan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siema lebry seves dałeś wczoraj d*py bardziej niz te ukrainki na Palowicach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A kto jeszcze kupuje ciuchy po galeriach. Ja tam z allegro korzystam, jest taniej i po za tym nie zobaczę kogoś w tym samym :gwizdanie: ja też i ciuchów i nawet butów kupuję ale jeśli znam dokładny rodzaj np pumy (długość wkładki to jedno rozmiar drugie a tak na prawdę ja np mam wąską stopę i noszę rozmiary od 43-45 :gwizdanie: poważnie ) i wolę przymierzyć - jest pewniej i szybciej wbrew pozorom bo nie klikam nie wertuje i nie szukam w kółko i się nie zastanawiam - widzę i wiem czy chcę kupić czy nie a np bezrękawników to przymierzyłem wczoraj 6 wszystkie czarne S/M i tylko 1pasował reszta wisiała albo za ciasne spodnie mają różne firmy ten sam rozmiar a na d_upie zupełnie inaczej więc na allegro kupuję tylko ten model spodni który już mam w domu hehe To aby na pewno ty nie twoja laska tam pisze bo jak tak czytam to jak bym moją słyszał i widział na zakupach :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Kebab jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja o 17:30 będę na zjeździe w Świerklanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A kto jeszcze kupuje ciuchy po galeriach. Ja tam z allegro korzystam, jest taniej i po za tym nie zobaczę kogoś w tym samym :gwizdanie: ja też i ciuchów i nawet butów kupuję ale jeśli znam dokładny rodzaj np pumy (długość wkładki to jedno rozmiar drugie a tak na prawdę ja np mam wąską stopę i noszę rozmiary od 43-45 :gwizdanie: poważnie ) i wolę przymierzyć - jest pewniej i szybciej wbrew pozorom bo nie klikam nie wertuje i nie szukam w kółko i się nie zastanawiam - widzę i wiem czy chcę kupić czy nie a np bezrękawników to przymierzyłem wczoraj 6 wszystkie czarne S/M i tylko 1pasował reszta wisiała albo za ciasne spodnie mają różne firmy ten sam rozmiar a na d_upie zupełnie inaczej więc na allegro kupuję tylko ten model spodni który już mam w domu hehe To aby na pewno ty nie twoja laska tam pisze bo jak tak czytam to jak bym moją słyszał i widział na zakupach :polew: :polew: ja o 17:30 będę na zjeździe w Świerklanach ja też kurw_a uwielbiam jeździć w kolumnie pięknych fur :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a moja upierdzielona okrutnie dobra zbieram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a moja upierdzielona okrutnie dobra zbieram się moja też ujeb-ana że szok ale nic z tym nie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a moja upierdzielona okrutnie dobra zbieram się moja też ujeb-ana że szok ale nic z tym nie zrobimy Ale nie tak jak moja Udanego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a moja upierdzielona okrutnie dobra zbieram się moja też ujeb-ana że szok ale nic z tym nie zrobimy Ale nie tak jak moja Udanego spota no Wiesiu pozdrów tam Deutschlandów lekko przesunięty termin wyjazdu no i zbieram się już 2gi raz Siema lebry seves dałeś wczoraj d*py bardziej niz te ukrainki na Palowicach ... wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 23:26_________________________________________________Dzieki Panowie za wspolna droge i mile pozegnanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 thx również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dzięki Synki za jazdę i cały wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 no w tamtą stronę to jeszcze coś tam klekota pogoniłem ,a z powrotem to spalanie znowu na 11,7 spadło f*ck [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 00:30_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 00:31_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi