Orzeszek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ja do 21 w robocie, jak ktos wytrwa to podjade:wink: Ja na Ciebie poczekam:wink:
H4mm3R Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nic spadam, olej wymienić i szybę naprawić/wstawić nową Wiem wiem, olej i filtry zamówione będą na jutro i jutro wymiana. Szyba naprawiona na szczęście nie trzeba było wstawiać nowej Kuna jak Ty ściemniasz, najpierw olej wymieniasz a potem że dopiero go zamówiłeś
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jakim klientem ... prezesem wszyscy klienci tak mówią
Kuna Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nic spadam, olej wymienić i szybę naprawić/wstawić nową Wiem wiem, olej i filtry zamówione będą na jutro i jutro wymiana. Szyba naprawiona na szczęście nie trzeba było wstawiać nowej Kuna jak Ty ściemniasz, najpierw olej wymieniasz a potem że dopiero go zamówiłeś Bo byłem z myślą wymiany. Ale nie było go na stanie i dopiero zamówiony jest W tym sensie, fakt troszku to nie zrozumiałe
H4mm3R Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nic spadam, olej wymienić i szybę naprawić/wstawić nową Wiem wiem, olej i filtry zamówione będą na jutro i jutro wymiana. Szyba naprawiona na szczęście nie trzeba było wstawiać nowej Kuna jak Ty ściemniasz, najpierw olej wymieniasz a potem że dopiero go zamówiłeś Bo byłem z myślą wymiany. Ale nie było go na stanie i dopiero zamówiony jest W tym sensie, fakt troszku to nie zrozumiałe ehe
Mario22 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Elo lolki ... mobilizować się na czwartek na spota ... bo zaczyna sie robić ciekawa frekwencja jak dziś na katowickich ...
Mario22 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Beemka skończyła tam gdzie jej miejsce ... :decayed:
Mario22 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Chciał być fajny i pokazał Nooo to i tak mały wstyd ... znam takich ciuli co chcieli pokazać i na dachu lądowali ... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi