Mario22 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 powiem Ci Mario ,że jak tak po litrowym foksie se golniemy to aż strach jechać będzie ---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- z drugiej strony wyda chłopak kilka złoty trza namówić okolicę by głosowała ....,odechce mu się pierdół jak wyda ze 300 na pifka :polew::polew::polew: Spoko ... ja i tak mam nocke i bede musial troche przycisnąc żeby jak najpóźniej wyjechac z zlota a zdążyc do roboty wiec tylko lech free bo jak mnie alfa przy 220 na A1 lub A4 namierzy i to jeszcze z % to tylko sznura i na góra
seves Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 hello Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego
Arturoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 hello Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin:
seves Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 hello Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin: hahahahahha o lol na swoje usprawiedliwienie mam tylko godzinę o której to pisałem bo pracuję do 14:00 ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- No co zakręcił się trochę Seves . nooooo
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 hello Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin: hahahahahha o lol na swoje usprawiedliwienie mam tylko godzinę o której to pisałem bo pracuję do 14:00 seves nie przejmuj się ja widziałem felgi 17" w całości z carbonu, które ważyły ok 1kg więc wszystko zależy od materiału a nie rozmiaru
seves Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 hello Gryfi powiem Ci że nie wiem czy nie miałeś racji z tą Vmax na większych kołach bo nie wziąłem pod uwagę szerokości opon ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ciekawe jakby było na laczkach tej samej szerokości ale pewnie miałaby do tego znaczenie jeszcze masa całego koła bo wiadomo że cięższe koło to mniejsza moc a większe koło z reguły jest cięższe od lżejszego no Pane powiem Ci ,że jak tak czytam to tok dedukcji bombowy :grin::grin::grin::grin::grin: hahahahahha o lol na swoje usprawiedliwienie mam tylko godzinę o której to pisałem bo pracuję do 14:00 seves nie przejmuj się ja widziałem felgi 17" w całości z carbonu, które ważyły ok 1kg więc wszystko zależy od materiału a nie rozmiaru ja trzymałem takie w ręce niestety nie są zbyt trwałe bo trzymałem je u tego majtra co naprawia felgi od tego czasu szukam na ebayach i allegro ale ni ma
Orzeszek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Szukam , do przedlifta . Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu.
GRYFI Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No rozważania iście naukowe tu widzę u kolegi sevesa:decayed: Może wpadniecie jutro do nas na zakończenie wakacji przy grilu? Będziemy to mogli omówić.
tomaszstn Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Szukam , do przedlifta . Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu. Przecież ten pierwszy jest od B6, B7 albo A6, nie wiem, nie mam pojęcia a ten drugi z B5 i tak jak powiedziałem, nie ma znaczenia czy polift czy przedlift
Kuna Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Szukam , do przedlifta . Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu. Coś powaliłeś, u mnie jeszcze była łapa taka jak w tym drugim. Przecież powinno Ci to wejść
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Szukam , do przedlifta . Przedlift czy polift to nie ma znaczenia, byle z B5, nawet z paska pasuje :hi:Tomek może teraz się jakoś dogadamy:naughty: , może mi coś doradzisz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ten z kabelkiem mam od Kuny a potrzebuję ten na drugim zdjęciu. Coś powaliłeś, u mnie jeszcze była łapa taka jak w tym drugim. Przecież powinno Ci to wejść Nie może być
seves Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No rozważania iście naukowe tu widzę u kolegi sevesa:decayed:Może wpadniecie jutro do nas na zakończenie wakacji przy grilu? Będziemy to mogli omówić. chętnie ale ja odpadam niestety pozwolicie że pociągnę temat może chodzi o większą średnicę całego koła zastanawiam się bo sam o tym kiedys słyszałem tj że mniejsze koło=lepsze przyspieszenie, większe koło= wyższa Vmax może tu chodzić o auta które mają za krótką skrzynię tj na "małych kołach" nie pojadą szybciej bo obroty im nie pozwolą ale mnie wzięło na przemyślenia w ogóle jestem po dość ciężkim treningu i... kasztelan psssst
Polko_V Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ronal miś 14" z oponami 5szt cult retro jdm (2564420409) - motoAllegro dziękuje Tomku:decayed: :hi:
GRYFI Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dokładnie o to - małe koło lepsze przyśmieszenie , duże koło lepsze v-max
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wstydliwy chłopak - Sadistic.pl :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi