H4mm3R Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hammerku kierka mega i ten zapach ... jak bedziesz zamawiał to weź mi to ... bede se smarował co 3 dni No to gitara w sumie Andrzej też ma ten środek i go nie używa, to może by go odsprzedał
Pretor Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 A co to za specyfik do kiery? Właśnie szukam czegoś to skórzanej kiery i gały zmiany biegów.
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 A co to za specyfik do kiery? Właśnie szukam czegoś to skórzanej kiery i gały zmiany biegów. Pot z byczych jaj
Mario22 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hammerku kierka mega i ten zapach ... jak bedziesz zamawiał to weź mi to ... bede se smarował co 3 dni No to gitara w sumie Andrzej też ma ten środek i go nie używa, to może by go odsprzedał Jestem ZA !!! Trzeba z nim pogadac po męsku ...
#Przemo# Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 W ten spotowy dzień. Nawet pogoda się zrobiła
Polko_V Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 w ten ładny dzionek... ...spotowy lecz beze mnie
Arturoo Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Kebab na Cyganku ?? :kox::naughty::decayed:
Kuna Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ja za tydzień się melduję bo pracuję tylko do 14 - wreszcie
Orzeszek Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Ja też dzisiaj odpadam ,nie chcę Was zarazić świnską grypą
srb38vx Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 A co to za specyfik do kiery? Właśnie szukam czegoś to skórzanej kiery i gały zmiany biegów. Pot z byczych jaj :polew::polew::polew::polew: Tomek tyś jest jednak dupnięty :polew::polew:
Pretor Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Artur jak będziesz jechał na spota to weź mi klipsa .
Arturoo Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Artur jak będziesz jechał na spota to weź mi klipsa . mam w aucie Jaki kebab jaki cyganek ?? pod Wodzisławiem :slina::slina::slina:
Rekomendowane odpowiedzi