Ewka Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Dziękuje Panowie za spota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Widzę, że koleżankę Ewę już poznaliście Jeżeli to ta koleżanka z czerwonej torpedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 :hi:ano dzięki, Seves thx za podwózkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 dzięki za spota :hi:ano dzięki, Seves thx za podwózkę ni ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Widzę, że koleżankę Ewę już poznaliście Jeżeli to ta koleżanka z czerwonej torpedy chyba inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki za spotowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 po robocie przy przed i dziękuwa za spocika:wink: ...Kuna Ty mi się chyba poważnie chcesz narazić ta Ewka to moja Ż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dziękuje Panowie za spota:) i faktycznie tu zagląda co to allegro zamknęli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 po robocie przy przed i dziękuwa za spocika:wink: ...Kuna Ty mi się chyba poważnie chcesz narazić ta Ewka to moja Ż dej mu pokój on mo dopiero 2 jajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Również dziękówka za spota, zwłaszcza dla m3rvina. U mnie wyszły takie sprawy i robota na weekend: http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-sprawdzenie-logow-problem-notlauf-temperatura-251946/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dziękuje Panowie za spota:) i faktycznie tu zagląda co to allegro zamknęli? Szymek...ona tu częściej zagląda niż Ty:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dziękuje Panowie za spota:) i faktycznie tu zagląda co to allegro zamknęli? Szymek...ona tu częściej zagląda niż Ty:decayed: szpieguje co? przegląda, siedzi cicho i sie nie odzywa kontrol musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Piotrek już wiem czemu na dynosoft narzekasz .......jak dopiero do domu dojechałeś....... to rozumiem frustrację :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ---------- jedź na jaką korektę faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- chyba mi wdupi :polew::polew: za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi