H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kuna ściąga dług >> mlody alfons - Sadistic.pl nie wiedziałem Hammer że dorabiasz jako miś.... trzeba było coś powiedzieć na pewno z chłopakami zrobilibyśmy jakąś zrzutkę na ciebie :polew: a ja nie wiedziałem że kupiłeś sobie motor:decayed: Jak nie wjeżdżać do garażu. - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A co się dzieje z autem kolegi dydo85? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A co się dzieje z autem kolegi dydo85? nic, seves coś mamroczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kuna ściąga dług >> mlody alfons - Sadistic.pl :grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Kuna ściąga dług >> mlody alfons - Sadistic.pl nie wiedziałem Hammer że dorabiasz jako miś.... trzeba było coś powiedzieć na pewno z chłopakami zrobilibyśmy jakąś zrzutkę na ciebie :polew: a ja nie wiedziałem że kupiłeś sobie motor:decayed: Jak nie wjeżdżać do garażu. - Sadistic.pl :grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A co się dzieje z autem kolegi dydo85? nic:wink: nawiązałem tylko do tego co Arturo napisał o Twojej furce że tak późno za spota podziekowałeś, a dydo jeszcze jakis dzień po Tobie dziękował A co się dzieje z autem kolegi dydo85? nic, seves coś mamroczy nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A co się dzieje z autem kolegi dydo85? nic:wink: nawiązałem tylko do tego co Arturo napisał o Twojej furce że tak późno za spota podziekowałeś, a dydo jeszcze jakis dzień po Tobie dziękował A co się dzieje z autem kolegi dydo85? nic, seves coś mamroczy nie marudź :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- robimy jakiego kebaba ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jo ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 seves ,grzesiek26sg .....??? ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Jo ni jesteś u narzeczonej ?? czy Ci się nie chce d*py z domu ruszać. ja siedzę w swd w pracy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W domu jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydo85 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 jo moga, cos połknyc, choc bardziej pizza za mna chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 seves ,grzesiek26sg .....???---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Jo ni jesteś u narzeczonej ?? czy Ci się nie chce d*py z domu ruszać. ja siedzę w swd w pracy jeszcze ja właśnie przyjechałem z roboty... a ponadto Arturku Ty masz potężną sklerozę...wczora żem Ci mówił, że na 14 do roboty idę a teraz już pożarłem pyszne sandwiche robione przez Moją Żonkę w za***istym sobie czosnkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Arturo kur ja odpadam:kwasny: ogladam kwalifikacje i juz 3browara robie z bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Bylem na orlenie na hotdogu ,zamontowalismy z Andrzejem uchwyt na fona i juz jestem w pracy .....kurna 3 noc......masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Artur, ja byłem do 22.30 w Szałasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 To ja jeszcze u Andrzeja bylem w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 tomaszstn Artur, ja byłem do 22.30 w Szałasie Arturoo To ja jeszcze u Andrzeja bylem w tym czasie Nawet Wam się zrymowało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi