A4 Mario Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 :grin: dobre...Mario spróbuj, kto wie:decayed: Nie ma takiej opcji... bede jeszcze w hiszpani... przlatuje w czwartek o 23 do krk
seves Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- hahaha ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- wypas Kuna nie zebym sie czepial i w tym celu celowo pl znakow nie uzywam ale na koncu w podziekowaniach brakuje ogonka w ostatnim e od slowa dziekuje wiesz... youtube zobowiazuje
Kuna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kurdę przejechałbym sie ale czekam na wypłatę bo w baku pustki
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 kupisz zestaw .....kebaba+cola w puszce i Cię biorę :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 dla mnie ...dla Kasi....i .............Andrzejowi bo później do niego pojadę to mu na wieczerzę wezmę ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- wszyscy będą zadowoleni jedzie ktoś jeszcze ?? :polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 jedziemy na kato na kebaba jutro ?? Ja niestety mam nocki więc nie jadę
Kuna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 dla mnie ...dla Kasi....i .............Andrzejowi bo później do niego pojadę to mu na wieczerzę wezmę ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- wszyscy będą zadowoleni jedzie ktoś jeszcze ?? :polew::polew::polew: Którą Kasie masz na myśli moją czy Twoją
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Twoją ...moja nie lubi takiego żarełka
Rekomendowane odpowiedzi