seves Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a nawiasem mówiąc w 97 roku pewnie wszyscy narzekali że drogie paliwo
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 jakby zupa była dalej w tych pieniądzach....to by latały same s i rs dokładnie...rs-a była by moja:decayed:maniek dokładnie pamiętam jak mama na stacji mówiła za 20 zł do malucha:shock3: i ile tego było:shock3:
Majkel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 jakby zupa była dalej w tych pieniądzach....to by latały same s i rs dokładnie...rs-a była by moja:decayed:maniek dokładnie pamiętam jak mama na stacji mówiła za 20 zł do malucha:shock3: i ile tego było:shock3: chłopie... za 5 zł od babci miałem paliwa na tydzień upalania Komarka, a teraz to ani pływak by nie drgnął! :naughty:
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a nie mów u babci na polu "plewiłem" ziemniaki:facepalm:, aby na paliwko zarobić do rometa 2:naughty:
Majkel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a nie mów u babci na polu "plewiłem" ziemniaki:facepalm:, aby na paliwko zarobić do rometa 2:naughty: eee...to byś mnie porobił na prostej.. Mój komar był o ile dobrze pamietam z '63 roku, był... bo pewnego dnia zachciało mi sie przy nim rezać, no i nigdy nie dokończyłem projektu :grin: ...ale papiery jeszcze z niego mam, trza by poszukać jakiegoś rozbitka na przeszczep heheh:polew::polew:
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 :grin: no mój był bodajże z '81 roku:decayed: no modziło się, modziło... to były czassu a dziś tylko te... chińskie goowna:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 seves ktoś Cię nagrał a to peszek - Sadistic.pl Hammer coś z podobnej beczki Failowe holowanie motocyklem - Ochyachy.pl :decayed:
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 oj tam...poślizgnął się troszku:grin:
seves Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany to tyś nie doświadczył przyjemności wąchania benzyn z miksolem:facepalm:
Kuna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany to tyś nie doświadczył przyjemności wąchania benzyn z miksolem:facepalm: True story bro
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 to były czasy mieszania benzyny z miksolem 1:30:decayed: a w simsonkach 1;50:naughty: ...niestety, te czasy już nie powrócą
seves Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany to tyś nie doświadczył przyjemności wąchania benzyn z miksolem:facepalm: no właśnie i zawsze musiałem zapier_dalac szłapami żeby kajs zajechać
Polko_V Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 :grin: ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- no nic spadam dobranoc Pany:hi:
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 to były czasy mieszania benzyny z miksolem 1:30:decayed: a w simsonkach 1;50:naughty:...niestety, te czasy już nie powrócą A co za problem kupić komarka
Majkel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany to tyś nie doświadczył przyjemności wąchania benzyn z miksolem:facepalm: no właśnie i zawsze musiałem zapier_dalac szłapami żeby kajs zajechać komarek jak mi sie zje*bał to też musiałem zasuwać pedałami, póki skrzynia nie walnęła i łańcuch sie nie zerwal to do domu szło dojechać... taki tryb awaryjny nie to co teraz... elektroniki nawalone i jak coś padnie to już kapa :polew: ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- to były czasy mieszania benzyny z miksolem 1:30:decayed: a w simsonkach 1;50:naughty: A jak nie było miksola to zwykly słonecznikowy lałem, na pół wsi plackami śmierdziało, ale komar jechał :grin:
Kuna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a ja coś małego co nie pamiętam jak się nazywało ale miało boczne koła potem mi je odkręcili poradziłem i dostałem wigry3 , potem waganta, authora basic, authora egoista, sintesi xwing, jakiegos whelera szosowego no a potem nastał czas meridy i po kolei z 4 różne meridy mtb i 3meridy szosowe aż do dziś nigdy z motorynką komarkiem ogarkiem itp nie byłem związany to tyś nie doświadczył przyjemności wąchania benzyn z miksolem:facepalm: no właśnie i zawsze musiałem zapier_dalac szłapami żeby kajs zajechać komarek jak mi sie zje*bał to też musiałem zasuwać pedałami, póki skrzynia nie walnęła i łańcuch sie nie zerwal to do domu szło dojechać... taki tryb awaryjny nie to co teraz... elektroniki nawalone i jak coś padnie to już kapa :polew: ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- to były czasy mieszania benzyny z miksolem 1:30:decayed: a w simsonkach 1;50:naughty: A jak nie było miksola to zwykly słonecznikowy lałem, na pół wsi plackami śmierdziało, ale komar jechał :grin: Ja podkradałem benzynę z kosiarki
Rekomendowane odpowiedzi