Majkel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ktoś się dziś wybiera na spota do Glajwitz ? Tak ... ja Artur Hammer i paru innych wieśniaków No no noo...! To że Stanica to wieś, to nie znaczy że zaraz "wieśniaki" Ja będe na pewno
Polko_V Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja dziś niestety odpadam w przedbiegach ...wczora się okazało, że dziś idę na jakąś śmieszną, wymyśloną zmianę...na 20.30 zamiast na 21.30. I nie wiem po co to komu...chyba, aby dłużej mogli my przybierać, ale mnie mogą w kito ugryźć...o 3 to ja już będę zmierzał w kierunku szybu:decayed:. A ścianę niech se przejmie konserwacja:whistling: ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- maniek87...ileś płacił za plastidipa i jaki to jest mililitrarz?? ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- właśnie przeszłem na śląski wątek...
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Artur raczej odpada... chyba będzie tak jak piszesz
Polko_V Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bo u nas normalnie, czemu mi pewna osoba na myśl przyszła:whistling:
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fuchę mam dzisiaj https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/480958_296928310425501_1841434074_n.jpg jak na spota to zadzwonisz ,czy jadę ale jak fuszka do zrobienia to już curva nie łaska ......wypchaj się na spota więcej nie przyjadę jak będziesz dzwonił :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Polko_V Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 no więc ja standardowo... chociaż nie:decayed: przy i śniadanku, ale spać to ja dziś raczej nie pójdę a tak w ogóle co tu taka cichosza??
Polko_V Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 w ten mroźny poranek -14 Cani nie gadaj...jak ja nie lubię zimy:facepalm:---------- Post dopisany at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- Sławku...powiedz mi co przedstawia Twój avatar, bo nie umie do tego dojść co to jest??
Orzeszek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 w ten mroźny poranek -14 Cani nie gadaj...jak ja nie lubię zimy:facepalm:---------- Post dopisany at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- Sławku...powiedz mi co przedstawia Twój avatar, bo nie umie do tego dojść co to jest?? Ośnieżony emblemat Q na klapie bagażnika
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Grzesiek okulary zmień na musztardzioki ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------
seves Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 w ten mroźny poranek -14 C żebyś wiedział w nocy jak wracałem z lokalu do mieszkania to zamiast iść biegłem żeby mi zimno nie było masakra
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 w ten mroźny poranek -14 C żebyś wiedział w nocy jak wracałem z lokalu do mieszkania to zamiast iść biegłem żeby mi zimno nie było masakra Do knajpy to tak a na spota ni hu.. :decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 w ten mroźny poranek -14 Cani nie gadaj...jak ja nie lubię zimy:facepalm:---------- Post dopisany at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany at 06:50 ---------- Sławku...powiedz mi co przedstawia Twój avatar, bo nie umie do tego dojść co to jest?? Ośnieżony emblemat Q na klapie bagażnika aa... ---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ---------- Grzesiek okulary zmień na musztardzioki ---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- oj tam, oj tam... ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Arturku jak tam radyjko?? no właśnie...coś napomknął, ale nic się nie pochwalił---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- - Hej ty, skąd przybywasz? Z Afryki?
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Arturku jak tam radyjko?? no właśnie...coś napomknął, ale nic się nie pochwalił no więc tak....założone muza z kart gra rzeźba była...klimatronik był za wysoki to go 3mm obniżyłem pełna komunikacja z fisem jest wyświetlanie wskazówek na fisie z radia i navi jest prowadzić z A do B prowadzi modół bluetooth w najbliższym czasie(jak tylko dostanę wiązki ) będzie dołożony siemian mnie zaskoczył dwukrotnie....: a)....2,5h i wszystko gotowe promocyjną cena mikołajkową :decayed::banan::decayed::banan: Wielkie podziękowania się mu należą :friends::friends::friends: :drunk::drunk::drunk: :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi