A4 Mario Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 mario ty mosz dużo tej wody destylowanej ? Mam ale jeszcze sobie nic nie wziołem z roboty ... dopiero wezme ....a przed spotem do firmy juz nie jade.
Majkel Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 mario ty mosz dużo tej wody destylowanej ? Mam ale jeszcze sobie nic nie wziołem z roboty ... dopiero wezme ....a przed spotem do firmy juz nie jade. domyślam się Mario, że chodzi o patent Mietka
A4 Mario Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 mario ty mosz dużo tej wody destylowanej ? Mam ale jeszcze sobie nic nie wziołem z roboty ... dopiero wezme ....a przed spotem do firmy juz nie jade. domyślam się Mario, że chodzi o patent Mietka Nie ... na lakierni nam woda demi leci z kranu ...
laki83 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 siema kto sie dzisiej wybiera na spota?bo nie wiem czy mam swoją boska osoba sie tam pokazać i zrobić wam ten przywilej:decayed:
A4 Mario Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 siema kto sie dzisiej wybiera na spota?bo nie wiem czy mam swoją boska osoba sie tam pokazać i zrobić wam ten przywilej:decayed: Duzo nas bedzie ... przynajmniej miało być dużo zanim napisałeś że wpadniesz więc nie fatyguj się ... :polew::polew::polew::polew::polew:
laki83 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 a właśnie że zrobie wam na złość i przyjade:decayed:..i na dodatek długo bede siedział
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 a właśnie że zrobie wam na złość i przyjade:decayed:..i na dodatek długo bede siedział To ja nie jadę po koncentrat przyjedźcie sobie do Zabałkowa
Polko_V Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 a właśnie że zrobie wam na złość i przyjade:decayed:..i na dodatek długo bede siedział To ja nie jadę po koncentrat przyjedźcie sobie do Zabałkowa osz...no to nici ze spota:polew::polew: ...ja będę prawie punktualnie:wink:
m3rvin Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 a właśnie że zrobie wam na złość i przyjade:decayed:..i na dodatek długo bede siedział chyba też doma zostana :hi::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja bede kolo 20 dopiero ale zadzwonie jeszcze
Polko_V Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy i stało się...Moja Żonka wszystko poczytała...chyba rzeczywiście się na lowelek przesiądę :decayed:
#Przemo# Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy i stało się...Moja Żonka wszystko poczytała...chyba rzeczywiście się na lowelek przesiądę :decayed: Będzie quattro na lowelku
tomaszstn Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Mam jeszcze parę gratów z bepiątki może ktoś coś potrzebuje: 1.zaślepki deski rozdzielczej tam gdzie bezpieczniki 2kpl. 2.stabilizator wraz z łącznikami 3.podszybie prawa strona przedlift 4.podnóżek 5.końcówki wydechu, kwasówka polerowana 6.kratki nawiewu bez podświetlenia, czarne
A4 Mario Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Laki jak tam dzwiek mojego diesla? Fajnie to slychac na zewnatrz
Polko_V Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Laki jak tam dzwiek mojego diesla? Fajnie to slychac na zewnatrzja stwierdzam, że ładnie słychać nie za głośno nie za cicho:decayed:...i podziękuwa za spociszona:wink: ...Hammerku danke za buteleczki:wink:
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Grzesiek to mówisz że to polo idzie lepiej niż Twój Audik
Polko_V Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ...na wiosnę jak będzie po kapie to wcale bym się nie zdziwił ...ponadto 3 po zębach poszła:facepalm: a na światłach...to jest to , że 16V z dołu się nie zbiera a jak za dużo gazu to stoi w miejscu:whistling: ...oczywiście nie znaczy to, że jest lepsze od CAHA:kox:
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/audi-a4-b5-przerobka-b7-253512/#post3160642 ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- ...na wiosnę jak będzie po kapie to wcale bym się nie zdziwił...ponadto 3 po zębach poszła:facepalm: a na światłach...to jest to , że 16V z dołu się nie zbiera a jak za dużo gazu to stoi w miejscu:whistling: ...oczywiście nie znaczy to, że jest lepsze od CAHA:kox: CAHA bez korekty idzie jak seria
Polko_V Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 no też fakt:wink: na wiosnę lookniemy jak to będzie szło:wink:
Rekomendowane odpowiedzi