#Przemo# Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widzę że dzisiaj w rozjazdach ja mykam do Krakowa
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 jo to dupcę 6 dni 2 baki....nigdzie się dziś nie ruszam
Pretor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam
Polko_V Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam yy... a ja też to wszystko dupcę...mam nareście curvencja esencja wolne do 6 stycznia:banan::banan:
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam yy... a ja też to wszystko dupcę...mam nareście curvencja esencja wolne do 6 stycznia:banan::banan: To dziś kawa w MC w SWD
Polko_V Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam yy... a ja też to wszystko dupcę...mam nareście curvencja esencja wolne do 6 stycznia:banan::banan: To dziś kawa w MC w SWD pod wieczór?! ...czemu nie:decayed:
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam yy... a ja też to wszystko dupcę...mam nareście curvencja esencja wolne do 6 stycznia:banan::banan: To dziś kawa w MC w SWD pod wieczór?! ...czemu nie:decayed: To piszę do dydo czy też jedzie, jakiegoś kebaba możemy wciągnąć laki i Andrzej też są chętni
Polko_V Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Arturoo jo to dupcę 6 dni 2 baki ....nigdzie się dziś nie ruszam yy... a ja też to wszystko dupcę...mam nareście curvencja esencja wolne do 6 stycznia:banan::banan: To dziś kawa w MC w SWD pod wieczór?! ...czemu nie:decayed: To piszę do dydo czy też jedzie, jakiegoś kebaba możemy wciągnąć laki i Andrzej też są chętni Artur...?! Określ się do w.w ^^ ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- ja tylko jestem ciekaw...jaka będzie moja waga po 3 tygodniach leberstwa:mysli: ?? ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- no cóż urlopu czas zacząć...idę na chwilkę oczka zamknąć
badboy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 moge wpaść po drodze na chwilke, chyba sie moja nie obrazi
badboy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 to z nia wpadniesz? nie chce mi sie ciść na żory spowrotem do wodzislawia i znowu spowrotem ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- jestem za 19 stą
Rekomendowane odpowiedzi