Polko_V Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 i po kolyndzie...no nie powiym...gibko mu to sam poszło:decayed:
diman Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 dobra no to wyjeżdżam do was do zoba
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 podziekował za spota laki sry że nie odp., ale zabiegany teraz jestem, sesja się zbliża na uczelni
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki za spotowanko Kuna nawet nawet ta Twoja na żywo, bo po tych fotach co mi przesłałeś, gdzie była nago to szału nie robiła
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki za spotowanko Kuna nawet nawet ta Twoja na żywo, bo po tych fotach co mi przesłałeś, gdzie była nago to szału nie robiła Weź zmień to bo ona się tu zaloguje - czyt. kontrola Dzięki za spota, macie pozdrowienia od Adasia
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 podziękował Ogólnie same plusy: szaszłyk wyśmienity, porozmawiane o motoryzacji, auto przegonione i jeszcze poznałem kilka osób z tego drugiego forum
A4 Mario Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Elo Ja zawitam dopiero za tydzien bo dzis i jutro 2 zmiana
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 podziękowałOgólnie same plusy: szaszłyk wyśmienity, porozmawiane o motoryzacji, auto przegonione i jeszcze poznałem kilka osób z tego drugiego forum Miło było Cię poznać - wreszcie zobaczyłem jak słynny Stanley wygląda
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeździłbyś na spoty to byś wcześniej widział
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A jak tam furka? W sensie B6, bo widzę że opis został, zmieniło się na lepiej?
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Troszkę tak, muszę samochód przerejestrować. Ale sytuacja nadal "dziwna" Więc albo auto pójdzie do sprzedaży a kupię coś innego, albo przerejestruję i zostanie
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 podziękowałOgólnie same plusy: szaszłyk wyśmienity, porozmawiane o motoryzacji, auto przegonione i jeszcze poznałem kilka osób z tego drugiego forum Miło było Cię poznać - wreszcie zobaczyłem jak słynny Stanley wygląda nie przesadzaj Następny mrazem rozdam jeszcze wizytówki ze swoim zdjęciem
tomaszstn Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 :polew::polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 podziękowałOgólnie same plusy: szaszłyk wyśmienity, porozmawiane o motoryzacji, auto przegonione i jeszcze poznałem kilka osób z tego drugiego forum Miło było Cię poznać - wreszcie zobaczyłem jak słynny Stanley wygląda nie przesadzaj Następny mrazem rozdam jeszcze wizytówki ze swoim zdjęciem Kurdę, akurat jak byłem u Adasia to dostałem wizytówki
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Postaram się wkrótce znowu Was odwiedzić.... podobno ta fasolka dobra
Rekomendowane odpowiedzi