H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A mi się podoba że kuna kombinuje ileż to można na kogoś robić. Przemo swego czasu też zaśmiecał wątek BB o przepisywaniu OFE czy coś podobnego to było
#Przemo# Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A mi się podoba że kuna kombinuje ileż to można na kogoś robić. Przemo swego czasu też zaśmiecał wątek BB o przepisywaniu OFE czy coś podobnego to było poluzuj baseball bo znowu ci móżdżek uwiera, to ty OFE w ORI pudełkach wciskasz
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A mi się podoba że kuna kombinuje ileż to można na kogoś robić. Przemo swego czasu też zaśmiecał wątek BB o przepisywaniu OFE czy coś podobnego to było poluzuj baseball bo znowu ci móżdżek uwiera, to ty OFE w ORI pudełkach wciskasz 33 lata a głupi jak but
m3rvin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A mi się podoba że kuna kombinuje ileż to można na kogoś robić. Przemo swego czasu też zaśmiecał wątek BB o przepisywaniu OFE czy coś podobnego to było poluzuj baseball bo znowu ci móżdżek uwiera, to ty OFE w ORI pudełkach wciskasz 33 lata a głupi jak but żołądkowa gorzka z colą i cytrynką jest BDB
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 A mi się podoba że kuna kombinuje ileż to można na kogoś robić. Przemo swego czasu też zaśmiecał wątek BB o przepisywaniu OFE czy coś podobnego to było poluzuj baseball bo znowu ci móżdżek uwiera, to ty OFE w ORI pudełkach wciskasz 33 lata a głupi jak but żołądkowa gorzka z colą i cytrynką jest BDB A weź ją po prostu ze spritem wypij
m3rvin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 żołądkowa z miętą i ze spritem:decayed:
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jak z miętą? to nie orbitki...zwykła gorzka ze spritem
#Przemo# Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 no jest, pycha. ale jeszcze lepsza jest z orzeszkami sam pomysł mi się wydawał dziwny ale smak rewelacja
tomaszstn Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Siema, jeden dzień a 15 min. czytania
#Przemo# Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Siema, jeden dzień a 15 min. czytania Jak ci to przeszkadza to zapraszam na bielski tam się będziesz witał sam ze sobą
H4mm3R Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak reagować kiedy kobieta chce rozmawiać po seksie - Sadistic.pl :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi