H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam. A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World
danielom Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World To to co do felg?
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World To to co do felg? Jak do felg skoro to jest QD, możesz tym też felgi siknąć po umyciu. Zamówienie poszło.
danielom Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World To to co do felg? Jak do felg skoro to jest QD, możesz tym też felgi siknąć po umyciu. Zamówienie poszło. Nie rozumiemy sie ,pytam o rainxa
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World To to co do felg? Jak do felg skoro to jest QD, możesz tym też felgi siknąć po umyciu. Zamówienie poszło. Nie rozumiemy sie ,pytam o rainxa Nie IronX tylko Rain-X MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Shop
danielom Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World To to co do felg? Jak do felg skoro to jest QD, możesz tym też felgi siknąć po umyciu. Zamówienie poszło. Nie rozumiemy sie ,pytam o rainxa Nie IronX tylko Rain-X MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner Detailing Shop W takim razie wzialbym jedno i drugie
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Tego Rain-X zamówiłem dla sevesa, możecie się podzielić IronXa jeszcze chcesz czy ten QD?
danielom Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 To olać, zamowie sobie indywidualnie
A4 Mario Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Elo ... dzięki za wczorajszego spota ...
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 .......jeszcze jedna absencja i wpadam ......chyba ,że Cie w pracy na rano ktś złośliwie przełoży ....
Pucek Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World Biorę 1l Sonaxa
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jak masz RainXa to tego megsa też możesz używać na zew. A ja tego sonaxa biorę 5L, jakby ktoś chciał to 1L/40zł odsprzedam.A tu jest test Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World Biorę 1l Sonaxa Ok
seves Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 dobry pozdro z roboty dzięki Hammerku za mamówienie mi tych czyścidełek
Pucek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 dobry pozdro z roboty dzięki Hammerku za mamówienie mi tych czyścidełek Dalej czekam na parapetówę...
Rekomendowane odpowiedzi