A4 Mario Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube :polew::polew::polew::polew::polew: Też tak taniałem nad basenem w Tunezji rok temu ... miałem branie jak pieron wśród animatorów ... aerobik nad basenem... wszyscy mi bili brawo ... :grin::grin::grin:a w Turcji rakija powodowała nawet próby kręcenia na głowie ... :polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- To nara ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Żarcik ze skuterem - Sadistic.pl Narodziny stuntu skuterowego ...
Polko_V Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube a nie miałeś 19" ?! ---------- Post dopisany at 02:17 ---------- Poprzedni post napisany at 02:17 ----------
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 AUDI CENTRUM WROCŁAW SP. Z O.O., Audi A5 COUPE QUATTRO S LINE MISANO - otoMoto.pl :kox::kox:
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 w końcu szukasz auta z normalnym napędem
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja nie mam problemów z trakcją, nawet zimą
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja nie mam problemów z trakcją, nawet zimą ale auto ma ---------- Post dopisany at 12:26 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ----------
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Wydaje Ci się ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- Z Radkiem już się widziałeś?
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 jeszcze nie......siedze z Emilką w domu, Kasia poszła do pracy....nie wiedziałem ,ze dziś pracuje
tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 AUDI CENTRUM WROCŁAW SP. Z O.O., Audi A5 COUPE QUATTRO S LINE MISANO - otoMoto.pl :kox::kox: Kurcze, jajefajna furka , trzeba poczekać z 10 lat zanim mnie będzie stać
#Przemo# Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube I te kocie ruchy Artur no nie podejrzewałbym :grin: Ja nie mam problemów z trakcją, nawet zimą ale auto ma Godosz przecież jego ałdi też ma napęd na 4, przód ciągnie a Hammer popycha tylne kółka
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube I te kocie ruchy Artur no nie podejrzewałbym :grin: :decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 no wreście umyłem furkę...Atrurku...teraz możesz powiedzieć, że jest czarne:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi