Arturoo Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc .
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Siemka http://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index41.html#post3416970
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc . spoko...dam se radę ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc . spoko...dam se radę ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- albo...może być śmiało w czwartek...cosik se przełożę na jutro i czwartek wolny:decayed:. Więc AArturzeee...jak Ci pasuje:wink:---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- Sent from my LG-P700 using Tapatalk Ty wiysz co...
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ok Grzesiu ...załatwimy temat haa... wczoraj tak z ciekawości zobaczyłem czy żyje jeszcze mój "drugi harry":grin:
Matek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc . spoko...dam se radę ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- albo...może być śmiało w czwartek...cosik se przełożę na jutro i czwartek wolny:decayed:. Więc AArturzeee...jak Ci pasuje:wink:---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- Sent from my LG-P700 using Tapatalk Ty wiysz co... Wiem wiem mistrzu Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Matek Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie no wiesz jak ostatnio sytuacja wyglądała W pt nie zjeżdżam na dół bo mam adaptacje wiec idealnie pasuje P.S W piatek w Żorach na koncercie spotkałem sie z.. :decayed:
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc . spoko...dam se radę ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- albo...może być śmiało w czwartek...cosik se przełożę na jutro i czwartek wolny:decayed:. Więc AArturzeee...jak Ci pasuje:wink: eee curwa, u mnie trzeba koła spasować
Polko_V Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie no wiesz jak ostatnio sytuacja wyglądała W pt nie zjeżdżam na dół bo mam adaptacje wiec idealnie pasuje P.S W piatek w Żorach na koncercie spotkałem sie z.. :decayed: no myślę...---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Grzesiek ,ja w czwartek po południu moge tam byc . spoko...dam se radę ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- albo...może być śmiało w czwartek...cosik se przełożę na jutro i czwartek wolny:decayed:. Więc AArturzeee...jak Ci pasuje:wink: eee curwa, u mnie trzeba koła spasować f*ck...Ciebie mam na czwartek...a złożą Ci to do czw?? I czy Ty jesteś pewny tego, że na letnich...ja na czarno-rudej stali jadę
Rekomendowane odpowiedzi