H4mm3R Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Grześ odpadam jutro, bo dopiero w południe będzie głowica, bo o panewkach zapomnieli w firmie gdzie ją remontują
Kuna Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Kuna mam dla Ciebie jakieś graty......Filip to ma fajne A5...ta srebrna C5 to historia Jutro napiety grafik.....geometria ,wymiana fiotrow by mu sie dobrze oddychalo i paliwo pompowalo ,nowa odma ,...........nowe hebelki na przodzie ....hehe....dotrzemy wieczorem i na BT gotowy klekot. Jeszcze go tylko odkurze ,umyje szyby w srodku i wio... ta s5 jest jego a nie gościa z chimery? Za dzwonie do Ciebie wieczorem
Polko_V Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Grześ odpadam jutro, bo dopiero w południe będzie głowica, bo o panewkach zapomnieli w firmie gdzie ją remontują curvaa......a pojedziesz swoim wozidłem na BT?? O której będziesz miał auto?? ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- Ja odpadam jutro .... a My "damy radę" jutro czy nie...??
H4mm3R Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Grześ odpadam jutro, bo dopiero w południe będzie głowica, bo o panewkach zapomnieli w firmie gdzie ją remontują curvaa......a pojedziesz swoim wozidłem na BT?? O której będziesz miał auto?? Jutro wszystko ma być kole południa, znajomy wie że jadę do BT to będzie robić aż skończy. Auto pewnie wieczorem dostanę....
Matek Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Grzesio ja postaram sie jutro nie dac d*py i pojawie sie wieczorem Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Grzesiu....ogarnę to jutro-wezmę urlop w robo...mam nadzieję ,że mi dadzą.......zdupany humor mam .....dzisiaj tylko geometria poszła....plany były bogate....nic nie pozałatwiałem z ważnych rzeczy ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Kuna czarna A5 jest Pitera...piszę ,że jego to po ..uj się pytasz jak jaki komornik ......... ...... dzwoniłeś ,czy mnie telefon w ..uja robi i nie pokazuje nieodebranych połączeń...mam to wyyebać na allegro ???
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 koleś rozdupia system.......odsetki za przewózkę z browara urosły do pół litra..... Kuna poczytaj w googlach co to ciąg geometryczny.....bo to teraz ma takie tempo
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Grzesiu....ogarnę to jutro-wezmę urlop w robo...mam nadzieję ,że mi dadzą.......zdupany humor mam .....dzisiaj tylko geometria poszła....plany były bogate....nic nie pozałatwiałem z ważnych rzeczy ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Kuna czarna A5 jest Pitera...piszę ,że jego to po ..uj się pytasz jak jaki komornik ......... ...... dzwoniłeś ,czy mnie telefon w ..uja robi i nie pokazuje nieodebranych połączeń...mam to wyyebać na allegro ??? :polew:---------- Post dopisany at 05:05 ---------- Poprzedni post napisany at 05:04 ---------- koleś rozdupia system.......odsetki za przewózkę z browara urosły do pół litra.....Kuna poczytaj w googlach co to ciąg geometryczny.....bo to teraz ma takie tempo :polew: ---------- Post dopisany at 05:06 ---------- Poprzedni post napisany at 05:05 ---------- ja też goowno zrobiłem jak tak dalej pójdzie, to curva bez nakładek klamek i tylnego chromu na szybach pojadę więc nie łam się ---------- Post dopisany at 05:08 ---------- Poprzedni post napisany at 05:06 ---------- Grześ odpadam jutro, bo dopiero w południe będzie głowica, bo o panewkach zapomnieli w firmie gdzie ją remontują curvaa......a pojedziesz swoim wozidłem na BT?? O której będziesz miał auto?? Jutro wszystko ma być kole południa, znajomy wie że jadę do BT to będzie robić aż skończy. Auto pewnie wieczorem dostanę.... daj znać jak będziesz miał swoje już w domu...bo przodek, to pół h roboty:wink:---------- Post dopisany at 05:09 ---------- Poprzedni post napisany at 05:08 ---------- a... i dzień dobry:hi: jeszcze "łan dej" ---------- Post dopisany at 05:10 ---------- Poprzedni post napisany at 05:09 ---------- Grzesio ja postaram sie jutro nie dac d*py i pojawie sie wieczoremSent from my LG-P700 using Tapatalk no myślę...bo w zawał Cię wrzucę
Matek Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 hahaha tos dowalil. wszystko zalezy od tego czy bede miec auto bo dzis idzie do mechanika Sent from my LG-P700 using Tapatalk
danielom Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 H4mm3R co bys powiedział na SZLIFIERKA POLERKA KĄTOWA GRAPHITE 59G242 1200W (3103983000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- H4mm3R co bys powiedział na SZLIFIERKA POLERKA KĄTOWA GRAPHITE 59G242 1200W (3103983000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?? Masz czarny lakier i taką maszyną narobisz tylko hologramów, dołóż trochę grosika i kup maszynę DA (orbitalno-rotacyjną), łatwiej się nią pracuje i możesz ją również wykorzystać do nakładania cleanera albo pynnego wosku jak Scholl W09. Coś takiego > Kosmetyki samochodowe - Kestrel Deltayo Das-6 orbitalno rotacyjna polerka + tarcza 125mm | CarSPA
Rekomendowane odpowiedzi