H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 witam kolegów z najbliższej okolicy, widzę że organizacja spotów działa prawidłowo, może też bym się pojawił obgadać parę rzeczy, w przyszłym tygodniu nie dam rady bo do pracy na 18, ale tydzień później bardzo chętnie. Takie pytanie na początek: ma może ktoś chwytaki do wyciągnięcia RNS-D? bo chyba laser mam do wyczyszczenia. Pozdrawiam Zapraszamy, wpadnij że trzy razy to potem pomyślimy o wyjmakach do radia.
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Kto mi wykasuje błędy? pyrrrsk Ty też wpadnij ze 3 razy a potem mogę Ci błędy skasować
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 auto odebrane ?? Jutro powinno być, bo jeszcze osłona przegubu trza wymienić
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Hardkorowy Koksu topi marzannę - Sadistic.pl "masz dawid co to lubisz i sp***alaj haha" Kuna - Dawid :polew::polew::polew::polew::polew:
danielom Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Hardkorowy Koksu topi marzannę - Sadistic.pl"masz dawid co to lubisz i sp***alaj haha" Kuna - Dawid :polew::polew::polew::polew::polew: Tak mi sie wspomnialo, ze Kuna znow zrezygnowal w ostatniej chwili z BT
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Hardkorowy Koksu topi marzannę - Sadistic.pl"masz dawid co to lubisz i sp***alaj haha" Kuna - Dawid :polew::polew::polew::polew::polew: rozyebało mi to system idealne do Niego:polew::polew::polew::polew::polew:Hammerku...Ty wiesz co masz komuś załatwić
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Jutro czekam również myślę, że "rozpoczniemy" dzionek od miłej niespodzianki:grin:
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 a właśnie...Misiu kolorowy... Twoja własność narazie leży w mojej lodówce:naughty:
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 i spoko...obiecuje że nie zniknie...no chyba, że będę miał kryzys:polew:
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 żaden problem...jakby miało skisnąć to zrób ztym co należy .....ja odpuszczam na jakiś czas......
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 żaden problem...jakby miało skisnąć to zrób ztym co należy .....ja odpuszczam na jakiś czas...... :grin: nie poddawaj się:grin:
Rekomendowane odpowiedzi