Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Muszę się wybrać do Sławka bo od 2 lat wybieram się na pranie środka i zawsze jakoś tak... Ktoś poleci jakieś DOBRE dywaniki welurowe? ori chodzą po 160 zł za sam przód osz...curva 160 i tylko przód... ja tez muszę od kierowcy kupić ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- i polecam bo moje słupki przednie od smaru były i są jak nówka:kox: ...Sławku jeszcze raz
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Polko, to aż tak bardzo nie mam zayebanego auta Tylne dywaniki i przedni pasażera jest jak nówka, ale od kierowcy to tragedia, w sumie jest nalatane prawie 320tyś więc nie ma się co dziwić
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Polko, to aż tak bardzo nie mam zayebanego auta Tylne dywaniki i przedni pasażera jest jak nówka, ale od kierowcy to tragedia, w sumie jest nalatane prawie 320tyś więc nie ma się co dziwić zayebane to będzie miał dopiero Polo od mojej Żonki:facepalm:...tak samo mam wszytskie inne igła, ale od kierowcy...aż wstyd to włożyć...wolę na gumowych petex'ach jeździć
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Polko, to aż tak bardzo nie mam zayebanego auta Tylne dywaniki i przedni pasażera jest jak nówka, ale od kierowcy to tragedia, w sumie jest nalatane prawie 320tyś więc nie ma się co dziwić zayebane to będzie miał dopiero Polo od mojej Żonki:facepalm:...tak samo mam wszytskie inne igła, ale od kierowcy...aż wstyd to włożyć...wolę na gumowych petex'ach jeździć Kupię chyba najdroższe nie ori z alle... i tyle bo coś trzeba sobie sprawić, a na gumowych dalej śmierdzi zimą
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Polko, to aż tak bardzo nie mam zayebanego auta Tylne dywaniki i przedni pasażera jest jak nówka, ale od kierowcy to tragedia, w sumie jest nalatane prawie 320tyś więc nie ma się co dziwić zayebane to będzie miał dopiero Polo od mojej Żonki:facepalm:...tak samo mam wszytskie inne igła, ale od kierowcy...aż wstyd to włożyć...wolę na gumowych petex'ach jeździć Kupię chyba najdroższe nie ori z alle... i tyle bo coś trzeba sobie sprawić, a na gumowych dalej śmierdzi zimą dobrze, że chociaż ładne są...też tak myślałem aby jakieś "mądrzejsze" nie ori kupić , jak będziesz coś ładnego widział...podeślij linka:wink:
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ja...tzn. My obalamy naleweczkę własnej produkcji... ...no co musimy wypić aby nowe "wyprodukować":grin:
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wieczorek czas zacząć https://lh3.googleusercontent.com/-2a9ftY0auFw/UWm7uolGDkI/AAAAAAAAEHk/xxg4Rvgysjg/s740/IMAG0319.jpg Nie piłem jeszcze tego... Lepszy niż "czarny zwykły"?
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 z tego co słyszałem...to dobry jak czarny, tylko że miodkiem czuć
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 z tego co słyszałem...to dobry jak czarny, tylko że miodkiem czuć No to trzeba kupić i spróbować A miałem nie pić
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 z tego co słyszałem...to dobry jak czarny, tylko że miodkiem czuć No to trzeba kupić i spróbować A miałem nie pić ja też nie piję....ale tylko takich ilości, co by mogły mi zaszkodzi mojej pamięci:grin:
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Synki dywaniki są na allegro i mają swoją stronę Dywaniki samochodowe,*O Firmie - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe. - firma PFI i są z knurowa - można sobie osobiście odebrać do pierwszej b6 kupiłem u nich i letnie i zimowe - szyją na zamówienie i wybiera się jeden chyba z 4kolorów - wyglądają jak ori i mają trzymacze w ori miejscach - ja byłem super zadowolony
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurfa do rana pod telefonem pijemy Twoje zdrówko... Arturze, skoro sobie w SG walnąłeś wina... to czemu masz teraz nie walnąć browara nie mam kebaba pod ręką
H4mm3R Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wieczorek czas zacząć https://lh3.googleusercontent.com/-2a9ftY0auFw/UWm7uolGDkI/AAAAAAAAEHk/xxg4Rvgysjg/s740/IMAG0319.jpg Nie piłem jeszcze tego... Lepszy niż "czarny zwykły"? Taki lepszy krupnik, ostatnio jak spróbowałem z kumplem to w godz flaszka pękła
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Synki dywaniki są na allegro i mają swoją stronę Dywaniki samochodowe,*O Firmie - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe. - firma PFI i są z knurowa - można sobie osobiście odebrać do pierwszej b6 kupiłem u nich i letnie i zimowe - szyją na zamówienie i wybiera się jeden chyba z 4kolorów - wyglądają jak ori i mają trzymacze w ori miejscach - ja byłem super zadowolony będzie trzababyło zadzwonić bo tego czegoś od kierowcy strony na pewno do auta nie włożę ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wieczorek czas zacząć https://lh3.googleusercontent.com/-2a9ftY0auFw/UWm7uolGDkI/AAAAAAAAEHk/xxg4Rvgysjg/s740/IMAG0319.jpg Nie piłem jeszcze tego... Lepszy niż "czarny zwykły"? Taki lepszy krupnik, ostatnio jak spróbowałem z kumplem to w godz flaszka pękła spróbowałeś...??!! to raczej był zamach na tą flachę
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Synki dywaniki są na allegro i mają swoją stronę Dywaniki samochodowe,*O Firmie - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe. - firma PFI i są z knurowa - można sobie osobiście odebrać do pierwszej b6 kupiłem u nich i letnie i zimowe - szyją na zamówienie i wybiera się jeden chyba z 4kolorów - wyglądają jak ori i mają trzymacze w ori miejscach - ja byłem super zadowolony Mam od nich gumowe i jestem zadowolony więc chyba zamówię
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 i Ty łajzo...nic nie piszesz...??!!
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Synki dywaniki są na allegro i mają swoją stronę Dywaniki samochodowe,*O Firmie - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe. - firma PFI i są z knurowa - można sobie osobiście odebrać do pierwszej b6 kupiłem u nich i letnie i zimowe - szyją na zamówienie i wybiera się jeden chyba z 4kolorów - wyglądają jak ori i mają trzymacze w ori miejscach - ja byłem super zadowolony Mam od nich gumowe i jestem zadowolony więc chyba zamówię ja też jestem zadowolony bo przede wszystkim rozmiar jest idealny a do tego stopery bardzo dobrej jakości bo nawet przy wyjmowaniu i wkładaniu przez kilka lat nic sie z nimi nie stało
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Synki dywaniki są na allegro i mają swoją stronę Dywaniki samochodowe,*O Firmie - *Producent Dywanikw samochodowych, Firma PFI w Knurowie, dywaniki welurowe, dywaniki gumowe. - firma PFI i są z knurowa - można sobie osobiście odebrać do pierwszej b6 kupiłem u nich i letnie i zimowe - szyją na zamówienie i wybiera się jeden chyba z 4kolorów - wyglądają jak ori i mają trzymacze w ori miejscach - ja byłem super zadowolony Mam od nich gumowe i jestem zadowolony więc chyba zamówię ja też jestem zadowolony bo przede wszystkim rozmiar jest idealny a do tego stopery bardzo dobrej jakości bo nawet przy wyjmowaniu i wkładaniu przez kilka lat nic sie z nimi nie stało też mam od nich na aucie lato i zimę
Orzeszek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Grześ ,nawiązując do wcześniejszego Twojego posta,przypomnij mi kto mi koza z auta zrobił
Rekomendowane odpowiedzi