Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ??
m3rvin Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? skończ Lamborghini z tego niezrobisz
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? skończ Lamborghini z tego niezrobisz wiem....ale może bixy by podeszły zamiast tych lamp co mam
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 wątek ja trza foty dokleić tylko ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- tzn. jeszcze go nie wrzuciłem ale pracuję nad tym
Pucek Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Zaciski pasują? Jeszcze nie odebrałem, jestem zbyt zalatany ---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ----------
Polko_V Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? jestem za bardzo zabiegany...niestety dopiero wczoraj dostałem Polo do jazdy i nie mogłem se pozwolić na "postój" audi . Teraz jak Polo jest zacznę wreście te pierdołki "uzupełniać":whistling:
stanley Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? jestem za bardzo zabiegany...niestety dopiero wczoraj dostałem Polo do jazdy i nie mogłem se pozwolić na "postój" audi . Teraz jak Polo jest zacznę wreście te pierdołki "uzupełniać":whistling: Arturro, nie ma dużo roboty, ale jak CI mówiłem ja tego sam nie robiłem, jedynie przeciągałem kable zasilające pomkę spyskiwaczy
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? jestem za bardzo zabiegany...niestety dopiero wczoraj dostałem Polo do jazdy i nie mogłem se pozwolić na "postój" audi . Teraz jak Polo jest zacznę wreście te pierdołki "uzupełniać":whistling: Arturro, nie ma dużo roboty, ale jak CI mówiłem ja tego sam nie robiłem, jedynie przeciągałem kable zasilające pomkę spyskiwaczy thx.....zastanawiam się ................ale chyba w to pójdę
danielom Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Pucek jestem do 12:15 w sjz później śmigam na BB ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- ewentualnie wieczorkiem się spikniemy ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Grześ.....żeby założyć zderzak ze spryskami to jest dużo dłubania....z elektryką i wężami jak tam jest ?? przekaźnik do tego ori montowałeś u siebie ?? ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- ogólnie zakładał to ktoś ?? jestem za bardzo zabiegany...niestety dopiero wczoraj dostałem Polo do jazdy i nie mogłem se pozwolić na "postój" audi . Teraz jak Polo jest zacznę wreście te pierdołki "uzupełniać":whistling: Arturro, nie ma dużo roboty, ale jak CI mówiłem ja tego sam nie robiłem, jedynie przeciągałem kable zasilające pomkę spyskiwaczy thx.....zastanawiam się ................ale chyba w to pójdę
stanley Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Jak masz zamiar jeszcze autem trochę śmigać to jasne Ja chciałem do siebie FISa wkładać, ale nie wiem czy wkrótce nie pójdzie do żyda
Rekomendowane odpowiedzi