Polko_V Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin:
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Koszulka pasuje grubasie? nie mierzyłem jeszcze . ..zafoliowana jeszcze jest nie mam kiedy ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin: te .....a Ty kolega Daniela ,czy co ??
danielom Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Koszulka pasuje grubasie? nie mierzyłem jeszcze . ..zafoliowana jeszcze jest nie mam kiedy ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin: te .....a Ty kolega Daniela ,czy co ?? A masz z tym jakiś problem?
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Koszulka pasuje grubasie? nie mierzyłem jeszcze . ..zafoliowana jeszcze jest nie mam kiedy ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin: te .....a Ty kolega Daniela ,czy co ?? A masz z tym jakiś problem? :polew::polew::polew: strasznieś spięty ........wyluzuj..................:grin::grin::grin:
danielom Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Koszulka pasuje grubasie? nie mierzyłem jeszcze . ..zafoliowana jeszcze jest nie mam kiedy ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin: te .....a Ty kolega Daniela ,czy co ?? A masz z tym jakiś problem? :polew::polew::polew: strasznieś spięty ........wyluzuj..................:grin::grin::grin: Masz racje, wk***ia mnie twoje pierdolenie, zeby tylko zwrocic na siebie uwage..
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Koszulka pasuje grubasie? nie mierzyłem jeszcze . ..zafoliowana jeszcze jest nie mam kiedy ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Szuka zaczepki w tym co napisałeś Szuka zaczepki w tym co napisałeś standard Koszulka pasuje grubasie? Arturku...wrzuć foto jak ta koszulka uwydatnia Twoje walory:grin: te .....a Ty kolega Daniela ,czy co ?? A masz z tym jakiś problem? :polew::polew::polew: strasznieś spięty ........wyluzuj..................:grin::grin::grin: Masz racje, wk***ia mnie twoje pierdolenie, zeby tylko zwrocic na siebie uwage.. :shock3:naprawdę strasznieś spięty :polew::polew::polew:
m3rvin Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 poluzujcie pośladki i wyciągnijcie korki będzie wam lżej tak to :hi:
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 poluzujcie pośladki i wyciągnijcie korki będzie wam lżej coś jakby doświadczenie przemówiło
Rekomendowane odpowiedzi