pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 to jak z tą frekwencją? coś słabo się zapowiada
ramirez01 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a to dziś macie może by tak zawitał z Skoczowa jak 2 polowa nie będzie miała pretensji
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zapraszamy ........z frekwencją w wakacje bywa ....,że tak powiem różnie... .....ale kiedyś ten pierwszy raz trza być
Orzeszek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- a to dziś macie może by tak zawitał z Skoczowa jak 2 polowa nie będzie miała pretensji Wpadaj do Żor
badboy Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 pozdrowionka z Monachium Panowie, ale mi się trafiła robota w tym roku, testuję nowe Bmki w tym M4 , które nie jest jeszcze w sprzedaży, miałem okazje jechać i3 oraz i8, to nie Audi ale zawsze coś
#Przemo# Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 pozdrowionka z Monachium Panowie, ale mi się trafiła robota w tym roku, testuję nowe Bmki w tym M4 , które nie jest jeszcze w sprzedaży, miałem okazje jechać i3 oraz i8, to nie Audi ale zawsze coś Przywiózł byś co do potestowania
Polko_V Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 podziękowali za wczorajszego spocika:wink:
riddick74 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 z wczorajszego spotu ? :eusathink: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi