stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzięki za spota A to filmik o heblach.... znam tańsze kamerki, które w c**j lepiej chamują :decayed:
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Dobra już nie przesadzajmy i nie mówmy że heble mi zderzak uratowały, bo refleks kierowcy też tu ma znaczenie Jaki refleks ? Widziałeś gościa 20s wczesniej ,a zacząłeś hamować jak go miałeś pod nosem.......więc ja sie pytam jaki refleks ?? . Ciekawe jak dużo wcześniej Ty widziałeś ten mały autobus to był ............mooooooooooooooooooooment
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 :decayed: ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------
Polko_V Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 00:09 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Dobra już nie przesadzajmy i nie mówmy że heble mi zderzak uratowały, bo refleks kierowcy też tu ma znaczenie Jaki refleks ? Widziałeś gościa 20s wczesniej ,a zacząłeś hamować jak go miałeś pod nosem.......więc ja sie pytam jaki refleks ?? . Ciekawe jak dużo wcześniej Ty widziałeś ten mały autobus to był ............mooooooooooooooooooooment
neimaD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pany potrzebuje pompo-wtryskiwacz do mojej belli Jak by ktoś coś wiedział Proszę o cynk
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pany potrzebuje pompo-wtryskiwacz do mojej belli Jak by ktoś coś wiedział Proszę o cynk A skąd my mamy wiedzieć jakie Ty tam masz pompowtryski...
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, wykasowało mi dzisiaj wszystkie numery z telefonu i co najgorsza z karty SIM... posyłajcie jak chcecie na PW mi swoje numery, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, wykasowało mi dzisiaj wszystkie numery z telefonu i co najgorsza z karty SIM... posyłajcie jak chcecie na PW mi swoje numery, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą czyli jak nie chcemy ....to mamy nie wysyłać ??
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, wykasowało mi dzisiaj wszystkie numery z telefonu i co najgorsza z karty SIM... posyłajcie jak chcecie na PW mi swoje numery, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą czyli jak nie chcemy ....to mamy nie wysyłać ?? pierwsze numery już doszły... Ty widać nie chcesz swojego posłać :grin:
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany 19-08-2013 at 06:36 ---------- Poprzedni post napisany 18-08-2013 at 22:48 ----------
Rekomendowane odpowiedzi