Polko_V Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 idę do pracy na 12:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- ...wiem lipa:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Bo bym w końcu ten tył skręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Audi 80 als Limousine in Luckenwalde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie napalaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 automatik więc się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 i kolorem przy oczku wodnym by pasował ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- kurfa siedze na bloku....fona nie mam przez przypadek ale z kompa mi pozwolili korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Fajny zielonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 przy ksenonie w b5 samopoziom też musi być ? czy myjki wystarczą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Fajny zielonek mieliśmy w domu kiedyś poloneza w takim kolorze i do teraz ten kolor mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? jakieś lachony to fakt i jakieś wyścigi w furce w końcu siedzi gwint przód i tył nowa szyba, lusterko fotochrom z czujnikami (ale deszczu zmierzchu jeszcze nie podłączony:P ) Niestety po zmianie gwintu z przodu słychac wkurwiające trzaski - podobno może to być wina amorów (nowych bo gwint był nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? obstawiam to drugie Seves, oglądaliście tą B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 jeszcze se problemów narobi........... :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? jakieś lachony to fakt i jakieś wyścigi w furce w końcu siedzi gwint przód i tył nowa szyba, lusterko fotochrom z czujnikami (ale deszczu zmierzchu jeszcze nie podłączony:P ) Niestety po zmianie gwintu z przodu słychac wkurwiające trzaski - podobno może to być wina amorów (nowych bo gwint był nowy) Nie wiem kto Ci zaś takie gupoty opowiada ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? obstawiam to drugie Seves, oglądaliście tą B6? Oglądał i dzwonił do mnie co to za trup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? jakieś lachony to fakt i jakieś wyścigi w furce w końcu siedzi gwint przód i tył nowa szyba, lusterko fotochrom z czujnikami (ale deszczu zmierzchu jeszcze nie podłączony:P ) Niestety po zmianie gwintu z przodu słychac wkurwiające trzaski - podobno może to być wina amorów (nowych bo gwint był nowy) Nie wiem kto Ci zaś takie gupoty opowiada ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Szymek....auto sprzedane....,że Cię nie widać.....,czy jakieś lachony Ci namieszały w grafiku ?? obstawiam to drugie Seves, oglądaliście tą B6? Oglądał i dzwonił do mnie co to za trup teee... a Tyś je seves że sie odzywosz?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi