H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 U Artura spryski? Przecież zderzak ma w innym kolorze...
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 U Artura spryski? Przecież zderzak ma w innym kolorze... I tu się mylisz...Cycu ( jak on to gada):decayed:jest już smerfowy:naughty:
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 U Artura spryski? Przecież zderzak ma w innym kolorze... I tu się mylisz...Cycu ( jak on to gada):decayed:jest już smerfowy:naughty: Za nim nie nadążysz byleby mu na wiosnę klar nie schodził
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ojjj...tam ...ale ładnie psika:naughty: ...pół auta upiyrlolone od "wody":kox:
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Mówisz nowa atrakcja u niego na wsi, fontanny na Kaszubskiej
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 dzieci z ubogich domów mycie będą miały za darmo:kox: ...a swoją drogą: curvaaa... "piykne" to mo:slina:
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 dzieci z ubogich domów mycie będą miały za darmo:kox:...a swoją drogą: curvaaa... "piykne" to mo:slina: Padosz tak to siko Cygański aquapark - YouTube :grin:
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 nie no...nie popadajmy ze skrajności w skrajność
Arturoo Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ojjj...tam ...ale ładnie psika:naughty: ...pół auta upiyrlolone od "wody":kox: teraz wróciłem...to trza było jeszcze regulować...z Andrzejem i Gryfim na telefonie żeśmy to wyregulowali ....dziękówa Pany Grześ ...spryski można ustawiać dodatkowo lewo..prawo...góra..dół...tego nie wiedziałem....ale już jest ogarnięte...15litrów poszło płynu na ulicę
Mario22 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Rezacze ... po robocie pyrsk ... jeszcze yno jutro i weekend
srb38vx Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ojjj...tam ...ale ładnie psika:naughty: ...pół auta upiyrlolone od "wody":kox: teraz wróciłem...to trza było jeszcze regulować...z Andrzjem i Grifim na telefonie żeśmy to wyregulowali ....dziękówa Pany Grześ ...spryski można ustawić dodatkowo lewo..prawo...góra..dół...tego nie wiedziałem....ale już jest ogarnięte...15litrów poszło płynu na ulicę teraz to na myjnia nie musisz jezdzić tylko ręcznik wozić
srb38vx Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 .Grzesiek ty masz podobno moje wyjmaki i klucze to baryła z Jastrzębia tak powiedzała
Arturoo Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Bezpiecznie od zapalniczki ma jaki numer ?....wczoraj w nocy zrobiłem zwarcie i nie chciało mi sie juz szukać
Rekomendowane odpowiedzi