Pretor Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 To ja mogę stanąć z Damianem Sony Xperia
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ciekaw jestem.....co to dzisiaj będzie....ile osób wstawi jutro w komis swoje heble wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ciekaw jestem.....co to dzisiaj będzie....ile osób wstawi jutro w komis swoje heble wysłane z one v Zaraz po Tobie wstawimy
krecikj5 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 będzie ktoś jutro? potrzebuje pomocy a mianowicie kogoś z vagiem co by mi aktywował radio na fisie Pane takie rzeczy są w b5 ....,Ty sie nie przyznawaj ,że tego jeszcze nie masz.... Tez wpadne ....... a ...i żeby nie było przepychanek.......pierwszy upalam c6 tdi wysłane z one v ---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ---------- wysłane z one v nie mam bo radio było nie ori i nie było kabelków do cana. Wczoraj ogarnąłęm to , dołożyłem kabelki, radio ładnie się poświetla, gaśnie po zapłonie ale żeby fis szedł to potrzeba vcds a mój polski vag tego nie ogarnia:kwasny:
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja tam nie mam zamiaru sie gonić....nie będę Was irytował i .......pasa przed nosem blokował wysłane z one v ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- Jestem statecznym starszym panem .. . . . . . . . . . . wysłane z one v ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ---------- będzie ktoś jutro? potrzebuje pomocy a mianowicie kogoś z vagiem co by mi aktywował radio na fisie Pane takie rzeczy są w b5 ....,Ty sie nie przyznawaj ,że tego jeszcze nie masz.... Tez wpadne ....... a ...i żeby nie było przepychanek.......pierwszy upalam c6 tdi wysłane z one v ---------- Post dopisany at 06:59 ---------- Poprzedni post napisany at 06:59 ---------- wysłane z one v nie mam bo radio było nie ori i nie było kabelków do cana. Wczoraj ogarnąłęm to , dołożyłem kabelki, radio ładnie się poświetla, gaśnie po zapłonie ale żeby fis szedł to potrzeba vcds a mój polski vag tego nie ogarnia:kwasny: wysłane z one v
Gość .... Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 to przyjade Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalk now Free
krecikj5 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 to co pany weźmiesz ktoś kompa i mi to ogarnie? ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- weźmie:grin:
badboy Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 siemaneczko Panowie po małej przerwie
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Bawarczykiem już śmigasz ? wysłane z one v
neimaD Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ehh a jakie upalanie? To jest spokojne rodzinne autko:-) i jeszcze nie wszystko porobione... :-P
Mario22 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Siema Ja wlaśnie wrocilem z roboty. Wysłane z telewizora Note2
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 czy ja jestem taki brzydki że pouciekaliście?
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ehh a jakie upalanie? To jest spokojne rodzinne autko:-) i jeszcze nie wszystko porobione... :-P Nawet Ci to jedzie ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- czy ja jestem taki brzydki że pouciekaliście? Spoty są od 19ej, a dziś pizgało i niezbyt mi się chciało marznąć
neimaD Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ehh a jakie upalanie? To jest spokojne rodzinne autko:-) i jeszcze nie wszystko porobione... :-P Nawet Ci to jedzie ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- czy ja jestem taki brzydki że pouciekaliście? Spoty są od 19ej, a dziś pizgało i niezbyt mi się chciało marznąć Dzięki, zobaczymy co przyniesie nowy rok :-D może, jak wyczuje auto pójdzie mi lepiej :-)
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Rzucałeś monetą......spadła na kant i postanowiłeś się przywitać ? wysłane z one v ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- czy ja jestem taki brzydki że pouciekaliście? Kuźwa widzieli pewnie Twój ryjek wśród moich znajomych na fb i przez to dzisiaj było krótko na spocie. ...... ....hehe wysłane z one v ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Dzięki za spota.....Damian .....dzięki za podwózkę ....c6 poupalane......kolejne autko na liście ....,której właściciel nigdy więcej tego błędu nie popełni wysłane z one v
neimaD Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 [/color]Dzięki za spota.....Damian .....dzięki za podwózkę ....c6 poupalane......kolejne autko na liście ....,której właściciel nigdy więcej tego błędu nie popełni wysłane z one v Również dzięki :-) Ani jutro niema wiec szanse na spota rosną :-)
Rekomendowane odpowiedzi