danielom Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Artur wpadaj dzisiaj na spota bo ja nie dojade dziś .. Standardzik
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Artur wpadaj dzisiaj na spota bo ja nie dojade dziś .. Standardzik Spokojnie w moje miejsce wysłałem brzydszego brata ... ja dopiero wróciłem do domu
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Artur wpadaj dzisiaj na spota bo ja nie dojade dziś .. Ty mi kurfa dzwoń....bo do neta to teraz siadłem dopiero...... dzięki dobrzy ludzie
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Artur wpadaj dzisiaj na spota bo ja nie dojade dziś .. Ty mi kurfa dzwoń....bo do neta to teraz siadłem dopiero...... dzięki dobrzy ludzie
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 a nie ,że mi esy piszą ,że jednak Cię nie będzie
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 a nie ,że mi esy piszą ,że jednak Cię nie będzie Spoko cycu ważne że lech free smakował a z drugiej strony to nie nie widze nas razem jak się kiedyś spotkamy na zlocie z noclegiem .... to będzie masakra ...
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 a nie ,że mi esy piszą ,że jednak Cię nie będzie Spoko cycu ważne że lech free smakował a z drugiej strony to nie nie widze nas razem jak się kiedyś spotkamy na zlocie z noclegiem .... to będzie masakra ... ja od ściany
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Tomaszu nie mów że byłeś na Żorach ??? Bym wiedział to bym spioł mega poślady i podjechał chociaż na chwile jak Artur
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja nie, nie mam czasu ostatnio Spoko mi tez dziś nie pykło
Rekomendowane odpowiedzi