#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 właśnie chyba się komuś wątki pomyliły
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pretor pojechał po jednym gościu Swoją drogą Piotrze zrobiłeś taki nalot na typa a nie sprawdziłeś wcześniej ceny, a uwierz mi że w ciągu dwóch lat cena w ASO może nawet o 100% podskoczyć tyle dobrze że ktoś później potwierdził te ceny...
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A pomyśleć że Piotrek to taki spokojny gość
Pretor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fakt że przesadziłem, ale gość robił ludzi w h*ja i do tego przesadził z obelgami. Sony Xperia
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A pomyśleć że Piotrek to taki spokojny gość Ty go kierwa za kierownicą nie widziałeś...... wysłane z one v
neimaD Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 to będzie dzisiaj ktoś? ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- widzę że las rąk także w domu zostaję
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 to będzie dzisiaj ktoś? Chyba nikt.... Jakbyś jechał to dzwoń.....sie spakujemy wysłane z one v
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie będę :wink:bez auta jestem:decayed:
Pretor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki za spota i dzięki Andrzej za przewózkę Twoim za***istym wozidłem . Sony Xperia
srb38vx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić Andrzej jak mi znowu kuny będą do kurnika przyłazić, to wtedy powieszę im tam Twoje foto i mam nadzieję że zdechną
srb38vx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki za szybki spocik Pretor niema sprawy Artur usuń moją fotke bo hamerek znów się bedzie slinił na mój widok ,a co gorsze może konia walić Andrzej jak mi znowu kuny będą do kurnika przyłazić, to wtedy powieszę im tam Twoje foto i mam nadzieję że zdechną :polew::polew:
neimaD Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 szydercy :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi