Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kamera samochodowa, rejestrator, DVR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam tą trochę droższą, o któej pisałem - jakość jest naprawdę OK.

Pozostałe mają podniesioną rozdzielczość tylko softwerowo!!!

Opublikowano

Bardzo przydatna czasem rzecz ... a jak ktos ma pecha to wydatek 300zł za kamerke potrafi sie zwrócić w pare minut...tym bardziej że po paru dniach sie zapomina o tym żde ma sie to w aucie a są sytuacje w których warto miec taki bajer w aucie ...:whistling:

Opublikowano

To nagrywa i kasuje po np godzinie czy jak?

Opublikowano
To nagrywa i kasuje po np godzinie czy jak?

Jak się kończy karta, to nadpisuje najstarsze nagrania.

Opublikowano

Aa to mi się podoba :wink:

Opublikowano

Używałem przez jakiś czas takiej kamerki - naprawdę fajna sprawa:)

Przebieg trasy można rejestrować także telefonami np dla systemu android jest fajny program AutoGuard - minus jest taki że jak ktoś zadzwoni to przestaje nagrywać i trudno jest stabilnie zamocować na szybie telefon.

Wracając do kamerek to odradzam kupno tanich modeli z allegro importowanych bezpośrednio z chin. Można mieć taką kamerkę już poniżej 100 zł, wygląda tak samo jak taka która w sklepie kosztuję 2 albo 3x tyle ale jednak to nie to samo:/ Ja na moją kamerkę czekałem miesiąc i nacieszyłem się nią dwa tygodnie, przestała działać sama z siebie:/ - szkoda czasu, lepiej kupić coś w PL z gwarancją:)

Opublikowano

Ale maja cene !!!!

Ja identyczna kamere w UK kupilem za 25 funtow czyli jakies 125zl :)

Opublikowano

Panowie, najtanie jest wykorzystac to co sie juz posiada. U siebie korzystam z nokii N8 plus darmowy program OVI sklepu, ktory zwie sie symDVR.

Aplikacja napisana wlasnie pod to zastosowanie, o ktorym tu mowa.

Link:http://sites.google.com/site/symdvr/en

Opublikowano
Ale maja cene !!!!

Identyczna to ona jest z wyglądu :decayed:

Opublikowano

A skond Ty mozesz wiedziec jaka ja mam ? :P

Mam nawet takie samo pudelko jak juz sadzisz ze z wygladu tylko wyglada tak samo.

Moge ci przeslac kilka filmikow to cie uswiadomi ze przeplaciles i to duzoooo :P

Opublikowano
Ale maja cene !!!!

To ja też chcę :naughty:

Opublikowano

W Polsce z Gwarancją i fakturą masz to samo za 139zł !!!

tylko trzeba pamiętać, że HD w tym to ściema!

a na dzisiaj licząc 25 Funtów to 130,25 przez Paypal a gdzie wysyłka :)

Opublikowano

ja przed kupnem porównałęm wszystkie jakie są na rynku - chyba 12 modeli :)

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

A skond Ty mozesz wiedziec jaka ja mam ? :P

Mam nawet takie samo pudelko jak juz sadzisz ze z wygladu tylko wyglada tak samo.

Moge ci przeslac kilka filmikow to cie uswiadomi ze przeplaciles i to duzoooo :P

Bo wiem ile co kosztuje, również w PRC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.ebay.ie/itm/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S2-VEHICLE-DOCK-CAR-HOLDER-KIT-/140623018663?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item20bdc8faa7&fb_source=message#ht_500wt_1185

Kupuje chyba taki uchwyt na telefon, kolega ma taki sam i jak podłączy telefon to od razu włącza się aplikacja dash cam:wink:

Opublikowano

Przeglądając fimiki z tych kamer na Youtube, stwierdzam iż najwięcej jest zamontowanych w Rosji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano
Zastanawiam się właśnie nad kupnem takiego cuda. Nie raz, nie dwa miałem sytuację, kiedy ktoś mi wymusił pierwszeństwo czy zajechał drogę w chamski sposób. Co sądzicie o tych wynalazkach? Praktykuje to ktoś u siebie w samochodzie?

Wybór na alledrogo jest duży ale zastanawiam się, czy te kamerki jakościowo różnią się czymś innym niż marża producenta.

Mam w planie

Bedzie założone u kumpla to:

http://wibutec.com/wp-shop/index.php?a=136

to tez jego strona. Kamera ma pare ciekawych funkcji jak automatyczne wlanczanie sie na ruch przed autem, zwiekszanie rozdzielczosci podczas naglego hamowania oraz zapis pozycji gps kazdego zdjecia. Testowalem i nie mam zastrzezen, a ze cena niemala....- dla mnie jakosc ma swoja cene.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

planuję zakup rejestratora i chciałbym się zapytać jaki warto kupić do 300 PLN, a dokładniej jakiej firmy, lub jaki model?

To że na pudełku jest napisane HD lub Full HD nagrywanie do 30 kl/s... , to jeszcze nie wszystko, pewnie rożnie sobie radzą ze zmiennym oświetleniem (jak szybko reagują na zmianę oświetlenia) lub w nocy. Ciekaw jestem jakie są Wasze opinie.

Mam na oku kilka modeli:

REJESTRATOR SAMOCHODOWY OMEGA OM210 DVR HD +8GB (2853785053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rejestrator trasy kamera HD 1080P noc/dzień LCD (2853931773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

REJESTRATOR JAZDY Prestigio RoadRunner 300 (2841986928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kamera rejestrator jazdy Genius DVR-HD550 wide (2863449648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KAMERA SAMOCHODOWA FULL HD 1920x1080 REJESTRATOR ! (2846027339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

HD Kamera samochodowa + GPS Rejestrator + TABLET ? (2861252661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kamera samochodowa Rejestrator jazdy HD 1280*720! (2861314319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

REJESTRATOR TRASY DVR HD NIGHTVISION +AKCESOR W-WA (2873790546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.