Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż ORI lotki S LINE avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja przykleiłem :wink: tylko 15min roboty a i tak nikt tego nie oderwie :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pany czy ta taśma będzie odpowiednia do przyklejenia lotki...

http://www.conrad.pl/Ta%C5%9Bmy-dwustronne-DT595200197-3M-VHB%26trade;-5952F-Czarny-%28DxS%29-3-m-x-19-mm-Akryl-Zawarto%C5%9B%C4%87:-1-Rolka%28ek%29.htm?websale8=conrad&pi=806742&ci=SHOP_AREA_17270_0809055

Bo jeśli chodzi o szerokość to 19mm powinno wystarczyć a jeśli chodzi o grubość :eusathink: nie wiem 1,5-2 mm

Edytowane przez Tomi_81

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pany czy ta taśma będzie odpowiednia do przyklejenia lotki...

http://www.conrad.pl/Ta%C5%9Bmy-dwustronne-DT595200197-3M-VHB%26trade;-5952F-Czarny-%28DxS%29-3-m-x-19-mm-Akryl-Zawarto%C5%9B%C4%87:-1-Rolka%28ek%29.htm?websale8=conrad&pi=806742&ci=SHOP_AREA_17270_0809055

Bo jeśli chodzi o szerokość to 19mm powinno wystarczyć a jeśli chodzi o grubość :eusathink: nie wiem 1,5-2 mm

kleiłeś na tą taśmę ,bo właśnie ją kupiłem i nie wiem czy na samą taśmę utrzyma,wziąłem się dziś za montaż i po zmierzeniu otworów w klapie wychodzi 48cm,a rozstaw bolcy w lotce 46cm,może ktoś zmierzyć u siebie odległość otworów w klapie ,są pod tapicerką,narazie odpuściłem i myślę ,że kupię klej i zamiast przykręcać dodatkowo punktowo złapię ją na klej do szyb

Opublikowano

Powiem tak, gdybym miał kleić jeszcze raz to nigdy wiecej na tasme.. tylko i wyłacznie klej do szyb .. :) Ową lotke stracilem przy w miare duzej predkosci.. :) a dokladnie 270km/h . w S4 B6.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam na jaką szerokość taśmy lotka była montowana oryginalnie? Tak żeby idealnie mieściła się taśma w zagłębieniu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pany. Kupiłem nową ori lotke i jest juz z taśmą. Montował ktoś na ori taśmę bez wiercenia otworów? Będzie trzymać?

Wysłane z telefonu...

Opublikowano

Ja usunąłem taśmę dwustronną, wyciąłem kołki montażowe i przykleiłem na klej do szyb. Trzyma jak trza. Taśma jest dobra jak przykręcisz ją dodatkowo tak jak jest w oryginale.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie prosiłbym o wklejenie linku z all do taśmy 3M ,są różne za 6zł za 20zł itp,nw którą wybrać,która jest ori 3M?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam to dokładnie jaka taśma szerokość i grubość pozdrawiam

Opublikowano

Tak klej do szyb także dawałem. Mam grubo ponad rok i nic się nie dzieje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zrywaliscie ta stara tasme ?

Opublikowano
Dnia 25.01.2017 o 10:41, tomek899 napisał:

zrywaliscie ta stara tasme ?

ja zrywalem tasme stara i tylko na klej do szyb, nie do ruszenia jest

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lotka po przykejeniu tworzy jedną płaszczyzne z dachem, czy jest delikatnie  wyższa?

Opublikowano

z tego co czytałem, jest minimalnie wyżej

Opublikowano

Jest wyżej 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak długo trzymać na niej obciążenie ile godzin dałem klej do szyb i taśma 3M klejone 2 godziny temu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie. Tylko jestem ciekawy jak będzie się miała sprawa z korozją. Lotka minimalnie wyżej od dachu. Pęd powietrza odpowiednio wtłoczy wodę w naszą taśmę czy wywiercone otwory. Wiadomo, taka taśma trzyma wodę która pod taka lotka razem z solą dłuugo schnie.

?

Opublikowano

Taśma jest po całej długości, więc woda raczej nie dojdzie,otwory zamalowane i wokół śrub silikon