rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Taka seria na tych kółkach :gwizdanie: Ładnie ale fele bym widział inną, Ty Karol pewnie też Tez tak uważam, powinien zmienić te felgi Bo są tragiczne, kompletnie tu nie pasują Kajoj kiedy i za ile będziesz je sprzedawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Taka seria na tych kółkach :gwizdanie: Ładnie ale fele bym widział inną, Ty Karol pewnie też Tez tak uważam, powinien zmienić te felgi Bo są tragiczne, kompletnie tu nie pasują Kajoj kiedy i za ile będziesz je sprzedawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 kiedy i za ile będziesz je sprzedawał? już szuka nowej jesteś jak na razie chyba 3 w kolejce, po mnie i Fly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 już szuka nowej jesteś jak na razie chyba 3 w kolejce, po mnie i Fly Proponuję przeczytać ten wątek od początku i zobaczyć, że jak tylko kupił tą felgę to mówiłem, że jak będzie sprzedawał to piszę się na nią, więc raczej jestem pierwszy w tej kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ty masz taką samą, to po co Ci drugi komplet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ja też mam taką fele tylko 17 i myśle nad zmianą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ty masz taką samą, to po co Ci drugi komplet... Jak taką samą Nie znasz się więc cichaj A tak serio to nie chcę tej felgi, bo z niej też mogą dekielki zapier... Wystarczy że raz mi zajeb@li i teraz jeżdżę bez, zakładam tylko na specjalne okazje Nastepna felga będzie "bezdekielkowa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Rafałek , starczy Ci kasy na te wszystkie felgi , bo do kogo nie zaglądnę , to Ty już :decayed: je kupujesz buahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Rafałek , starczy Ci kasy na te wszystkie felgi , bo do kogo nie zaglądnę , to Ty już :decayed: je kupujesz buahahahahaha chłopak lubi mieć duży wybór, może kupuje komplet na każdy dzień tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 groszek daje ładnie 200 na 70stce i był dalej za mną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Rafałek , starczy Ci kasy na te wszystkie felgi , bo do kogo nie zaglądnę , to Ty już :decayed: je kupujesz buahahahahaha ja sobie wybieram felgi potem wy licytujcie się, który mi taniej sprzeda Albo da w prezencie może kupuje komplet na każdy dzień tygodnia dobrze myslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 dzwiwna sprawa ze tyle osob chce te kola;p tak btw, jak ktos znajdze ztrzelonego polifta w moim kolorze to bylbym wdzieczny za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tak btw, jak ktos znajdze ztrzelonego polifta w moim kolorze to bylbym wdzieczny za info A co się stanęło Kajojku? Czyżby jakaś niemiła przygoda? Tą eSę na battalionie już widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 jak strzele polifta odemnie to bedzie strzelony polift w Twoim kolorze a Ty rob klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tak btw, jak ktos znajdze ztrzelonego polifta w moim kolorze to bylbym wdzieczny za info A co się stanęło Kajojku? Czyżby jakaś niemiła przygoda? Tą eSę na battalionie już widziałeś mam 2 wgniotki na tylnych lewych drzwiach i wkurwiaja mnie jak nie wiem... wiec musze znalezc nie malowane drzwi.[br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 23:40_________________________________________________ jak strzele polifta odemnie to bedzie strzelony polift w Twoim kolorze a Ty rob klape a klapa sie niedlugo pomaluje + Twoj pomysl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 a klapa sie niedlugo pomaluje + Twoj pomysl:) będzie koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 :kox: nacpales sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a zeby to raz;p:D [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 11:14_________________________________________________nastapił sądny dzien... pit-stop:D -nowe wahacze lem -nowy filtr kabinowy, powietrza, oleju, paliwa -Motul 6100+ -tarcze i klocki tył.... na przod pojdzie zestaw z S4 wiec jeszcze nie ruszam i chyba wszycho;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A czego półsyntetyk zalewasz było kupic 8100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi