Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

tak dla fun'u, tamte kola byly dosc "popularne" a te to takie male rarytasy, poza tym robie swoja A4 z zew na S4.[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 16:31_________________________________________________dzisiaj wyrezalem cos fajnego... malego a oko cieszy, a i audika juz nie jest bynajmniej kaleka;p

wieczorem fotki wkleje;)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zenony :kox::naughty:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 16:40_________________________________________________Wygrałem coś ?? :>

lol zaszalałeś :decayed: :decayed: :decayed: jeszcze przed chwilą sobie myślałem: topor coś z lampami kombinuje, skoro jednak zdjęcie wieczorem chce zrobić... :rolleyes: ale chyba nie wpadłbym na to, że drugie przeciwmgłowe będzie :notworthy:

ja nad tym juz myslalem jakies 2 miesiace temu jak przegladalem pewne forum Audi w USA[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 20:58_________________________________________________kolejne rezanie lamp jakos na przelomioe marzec/kwieciem. Tym razem przod ... ale co to bedzie to tajemnica:)

chcesz wyrezac migacze w srodek lampy a'la peugeot 206 :evil:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 21:35_________________________________________________wrezac* :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...