Nowek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Jeszcze tylko jaaa :polew: :polew: zajebiaszcze xD żeby nie było OT ,zazdroszcze tak szybkiego postępu z audina, szkoda że u mnie to sie tak przeciaga hehe
Nowak_zg Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Jeszcze tylko jaaa :polew: :polew: zajebiaszcze xD żeby nie było OT ,zazdroszcze tak szybkiego postępu z audina, szkoda że u mnie to sie tak przeciaga hehe bo pijesz i cpasz po nocach zamaist odkladac a karol sumiennie reza o !
topor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 Jeszcze tylko jaaa :polew: :polew: zajebiaszcze xD żeby nie było OT ,zazdroszcze tak szybkiego postępu z audina, szkoda że u mnie to sie tak przeciaga hehe bo pijesz i cpasz po nocach zamaist odkladac a karol sumiennie reza o ! jeeebany:d wie co mowi:D nie mozna sie opertalac:d Cult style juz w kwietniu:d
Nowek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Nooo i weź sie wypowiedz w wątku, otwórz sie przed kolesiami, powiedz prawde to wyzwą Cie jeszcze od alkoholików i ćpunów ;( ;( Wiem wiem trzeba brac przykład z Karola i wziąść sie w garść, jesteś wzorem do naśladowania! Medium czy jak to tam sie mówi hehe
topor Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Nooo i weź sie wypowiedz w wątku, otwórz sie przed kolesiami, powiedz prawde to wyzwą Cie jeszcze od alkoholików i ćpunów ;( ;( Wiem wiem trzeba brac przykład z Karola i wziąść sie w garść, jesteś wzorem do naśladowania! Medium czy jak to tam sie mówi hehe to rezaj rezaj michas! [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 10:55_________________________________________________taki mały gadzet na zloty:D
SoMeS Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 taki mały gadzet na zloty:D jeeebanyyy i jeszcze ma czelność powiedzieć że to ja zgapiam [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:02_________________________________________________powiedz mi Panie Cult Style tylko co znaczy dla Ciebie PGG? Moja lepsza
slepy Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a nie powiem już kto to wymyślił, i Tomeczku, kto Ci tabliczkę podesłał
MARCIN607 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 gdzie takie blachy można zaleść? :polew: :polew:
slepy Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 allegro, kolego , tylko trzeba dobrze szukać, i co tam Topor rezasz coś?
kuba.olkusz Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 niezły pomysł z tymi tablicami http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=tablica+usa
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ALu 19" na sprzedaz, info na PW:) słusznie bo ni c**ja nie pasują do tej koncepcji
topor Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 SMS Ty sie lepiej nie wypowiadaj bo Twoje do body S ni hu hu hu nie pasuja :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 SMS Ty sie lepiej nie wypowiadaj bo Twoje do body S ni hu hu hu nie pasuja :polew: to znajdź mi coś co pasuje lepiej poza tym body S nie będzie już za długo bo na przód wędruje eRReSS
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 SMS Ty sie lepiej nie wypowiadaj bo Twoje do body S ni hu hu hu nie pasuja :polew: to znajdź mi coś co pasuje lepiej poza tym body S nie będzie już za długo bo na przód wędruje eRReSS świr
Cristoforo Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 mam taka osłone ale ona nie pasuje do AJM do AFN podejdzie ale AJM ma inne wyjscie na wąż od chłodnicy+zbiorniczek i koliduje lewa strona obudowy trzeba trochę przerobić ale powinno pasić jak nie to sprzedam [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 17:49_________________________________________________topor spr. mi jaki masz nr tej osłony bo ja mam taki 3B0 119 487B
topor Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 loozik;) jutro sprawdze Criss. rezaj, nie sprzedawaj![br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 23:39_________________________________________________ha! jutro nowe rezanie;D rozrzad + wszystkie nowe rolki i paski, Tablica kwadrat juz jest, teraz czekam na tablice 30x15,5 i moze nowe kolo;)
Rekomendowane odpowiedzi