pawel93 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Siemanko, niektórzy może znają mnie z AudiŚląsk Chciałbym Wam przedstawic moją A4 którą dostałem na 18-ste urodziny od rodziców Auto sprowadzone z DE od pierwszego właściciela, dostałem do neigo komplet dokumentów, książek, 3 kluczyki itp Auto jest z końca 95r i ma silnik 1.8 ADR Jak na razie bardzo sobie ją chwalę Niestety auto miało lekką stłuczkę w DE i widac że maska jest lekko zagięta i przedni zderzak popękany, ale na wiosne czwóreczka idzie do lakiernika ;)Zaraz po sprowadzeniu do polski auto dostało nowe amorki, olej, wszystki filtry, itp. Z wypasu mam: - elektryczne przednie szyby - elektryczne lusterka - elektryczny szyberdach - centralny zamek - 2 poduchy - wspomaganie kiery - alarm Z planów co do auta mam: - montaż CB ( zrobione) - radio JVC + głośniki + subwoofer (zrobione) - springi MTS -40/-40 (zrobione) - malowanie zacisków hamulcowych na czerwono - felgi 17" (zakupione + opony które kupię dopiero na wiosnę - lakierowanie maski i zderzaka + polerka całego auta - lampy przód polifty - lampy tył ledy - boczne kierunki - hid'y - inny grill z przodu - jak się uda to przedni zderzak S4 - sciemnic delikatnie szybki - kiera s'line - zdjęte te drewno podobne listwy ze środka auta (zrobione] Samochód pomału jest modzony, myślę że do lata auto będzie wyglądało tak jak ma byc Jutro zapodam więcej fotek auta http://imageshack.us/photo/my-images/28/38884227938918877844710.jpg/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30951ef9671423b2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e201b6c4bb855338.html
Coleman Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 ładna...ja bym wywalił drewno ze środka lasem zalatuje chyba że Ci się podoba... :gwizdanie:
pawel93 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 wywalone jest to był pierwszy mod jaki robiłem w niej
pawel93 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 były ori listwy karbonowe czy jakoś tak, na tym poprzedni właściciel nakleił te drewnopodobne ;P ja odkleiłem te drewnopodobne i zostały ori karbonowe jutro zapodam nowe fotosy
bogdansky Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 poszukaj sobie oponek teraz a zaoszczędzisz trochę grosza, autko niczego sobie
pawel93 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 no, opony w tym tygodniu wpadną jedynie co muszę porobic na wiosne to blacharka ;/ maskę mam zagiętą i zderzak do malowania ale jako tak na auto złego słowa nie mogę powiedziec
Wujek141 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dasz radę Ładny ADRek , oby służył Lampy przód po lifcie zakładaj a zderzaka nie maluj, kup poliftowy a auto odmłodnieje ! :gwizdanie: Możesz pokazać te 17''tki Przedlift - za***ista baza do modzenia
AndrzejAj3 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 ładna też mam ten kolorek i silnik ADR czy prawe tylne drzwi są lekko przetarte ? bo jak tak to chyba wada fabryczna bo ja to samo mam :polew:
lapsik Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tak jak koledzy : lampy przod i tyl polift plus kiera "s" by sie zdaly ...
pawel93 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wujek141 ze zderzakiem muszę coś pokombinowac bo z bliska nie ciekawie wygląda, koleś w neimczech przydzwnił lewą stronę w słupek z bramy i zderzak jest pospawany i to muszę zrobic AndrzejAj3 z tylnymi drzwiami nic nie ma lekko zagięte mam prawe przednie Zdecydowałem się jednak i na aucie będą polifty z przodu i do tego raczej hid wleci a na tył też jednak polifty wpadną, ale to dopiero kole marca/kwietnia Bo niestety jeszcze się uczę w technikum i ciężko z kasą W sobotę dodam fotki 17" bo teraz są u kumpla w polerce Pozdro i dzięki za komenty
Wujek141 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 No to Paweł - zamiast malować ten zderzak zainwestuj w ten od polifta z halogenami Jakby do tego doszły jeszcze lampy po lifcie to przód już masz poliftowy Skąd jesteś ?
cacek89 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 dajesz bracie te foty felg po polerce, tez jestem ciekawy efektu
pawel93 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kryry, okolicę Żor i Pszczyny ;D dokładnie to pomiędzy ;P
Wujek141 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Eee to nie ma najgorzej Jakieś 60 km
pawel93 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 jutro wieczorem wstawię fotki felgi jeszcze na opony czekają żeby założyc ale foto już pokaże podglądowe ;D Wujek141 co tam te 60km ;D
damianito4 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Kolego zapodaj fotę na tych springach MTS-a
Rekomendowane odpowiedzi