Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Wymiana plastikowych miseczek w rączkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zaraz po kupnie auta zamówiłem w ASO te wkładki do wszystkich 4 drzwi bo były zjechane oraz masę innych plasticzków i dupereli które wolałem kupić nowe niż bawić się szukanie na aukcjach.

Na stronę kierowcy zamówiłem wersję z ikonką do składania lusterek bo i tak będe to rezał

Nr tych miseczek z fakturki i ceny (po moich skromnych rabatach)

8E1 867 171 C strona kierowcy przód (wersja na 4 el szyby i składane lusterka) 68,75zł

8E1 867 162 A strona pasażera przód 68,75zł

8E0 868 393 A strona kierowcy tył (el. szyby) 44,21zł

8E0 868 394 A strona pasażera tył (el.szyby) 44,21zł

w moim przypadku kolor soul (czerń) oznaczenie 7PE

Opublikowano

@agentsmith

Ten kolor to wg mnie swing (ciemnoszary) oznaczenie kodowe koloru 27X, ale niech potwierdzi ktoś bardziej oblatany w tej kwestii

Opublikowano

Ok dzięki. A we wlepce tej w bagażniku nie ma przypadkiem oznaczenia dotyczącego wnętrza? Mam tam oznaczenie lakieru LY7W a obok są takie: N3A/LB. Co to oznacza?

Opublikowano

Ok dzięki. A we wlepce tej w bagażniku nie ma przypadkiem oznaczenia dotyczącego wnętrza? Mam tam oznaczenie lakieru LY7W a obok są takie: N3A/LB. Co to oznacza?

LB oraz LC te kody są właśnie przy plastikach koloru swing (ciemnoszarego) w ETCE

Opublikowano

LB oraz LC te kody są właśnie przy plastikach koloru swing (ciemnoszarego) w ETCE

Dzięki za informacje :)

Opublikowano

@agentsmith

Ten kolor to wg mnie swing (ciemnoszary) oznaczenie kodowe koloru 27X, ale niech potwierdzi ktoś bardziej oblatany w tej kwestii

hmmmm u mnie jest swing ale kod jest 26Z więc nie wiem co jest grane

A w kodach na wlepce znalazłem LC co ponoć oznacza hellgrau

CZy to oznacza, że wnętrze swing to dwie opcje LC albo LB?

Czy ten 27X zastępuje stary 26Z?

Opublikowano

Witam dzisiaj bylem w ASO zamowic miseczke w raczce :) cena 76,67zl :) na 4 szybki :) czas oczekiwania az 2 tyg ,, bo az z niemiec musza to sciagnac :) no ale o polowe taniej niz z allegro :) na aleegro chodza po 150zl z wysylka... jesli komus sie przyda to podam nr katalogowy 8E1867171B27X :hi: