Żeluś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jestem właścicielem mojego kochanego skarba Model: AUDI S4 B5 Rok: 2000 Kraj Pochodzenia: Szwajcaria Opakowanie: Kombi Silnik: -Pojemność: 2671,00 AGB -Na razie Szacowana Moc: 300-310 KM / 450-520 Nm (niebyła jeszcze na hamowni) Zawieszenie: -Gwintowane zawieszenie Audi KW Variant 2 Coilovers Układ Napędowy -Napęd: 4x4 Układ Wydechowy: -Supersprint Audi RS4 (B5) 2.7T Quattro Metallic Cats (2000-2002) -Supersprint Audi RS4 (B5) 2.7T Quattro Resonator (2000-2002) -Supersprint Audi RS4 (B5) 2.7T Quattro Performance Muffler (2000-2002) Układ Hamulcowy - seria Koła -18" x 8" BBS VZ 245x45 Wyposażenie: -Fotele Recaro środek niebieska alcantara boki z czarnej skóry przednie podgrzewane i elektryczne -10x Airbag -Klimatyzacja -Sprzęt Audio * -ESP wyłączany -ABS -4x Elektrycznie Otwierane i Zamykane Szyby ;P -Elektrycznie Sterowane Lusterka -Centralny Zamek Audio -Radio Alpine IVA-D106R -Bluetooth Alpine KCE-400BT -Wzmacniacz Alpine MRP-M500 -Wzmacniacz Alpine PMX-F640 -Głośniki Alpine x4 SPR-60 -Tuba Alpine SBE-1243BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ładniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobre koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ładna Zapodaj więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zajebioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żeluś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wstawię więcej fotek tylko muszę najpierw je zrobić. I dzięki wszystkim za ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dobre koła a dla mnie takie se :gwizdanie: reszta poka środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nom koła takie jakieś "zwykłe" Ogólnie spoko, tylko nie ma tego czegoś, trzeba ją jakoś dopracować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 + ładny kolor, + niezły wypas, + polift - spasowanie zderzaka z przodu, - avant ( co kto lubi ) - felgi ( za bidne jak do eSy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 niezła kosa a do tego Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ladna, piękny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jedyny słuszny kolor w B5 , niechcesz zamienić sie na taki sam tylko w klekocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 czy to jest ta walnieta przodem? Nie jestem pewny ale chyba kiedys byla podobna do kupienia bo kolor jest zadko spotykany dlatego cos mi sie kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ladna sztuka. Grill czasem nie jest ze zwyklej a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ladna sztuka. Grill czasem nie jest ze zwyklej a4? Z polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Przód miała po przejsciach to z pewnoscia grill z A4 i brak halo w zderzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żeluś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 czy to jest ta walnieta przodem? Nie jestem pewny ale chyba kiedys byla podobna do kupienia bo kolor jest zadko spotykany dlatego cos mi sie kojarzy. Tak była trafiona przodem i robiłem ją. Zderzak idzie do poprawy bo został spier... i cała jeszcze ma iść do poprawek lakierniczych Jedyny słuszny kolor w B5 , niechcesz zamienić sie na taki sam tylko w klekocie bociany to ja mam na polu ;P nie mam zamiaru pozbywać się mego skarba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Słusznie. Trochę czasu i pracy i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwarsze Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 jakie doladowanie jest w tej chwili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ładny kolor i dobry wydech ciekawe jak to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi