Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 hmm uwazam ze z Izby moze nas nie wyrzuca jak zajmiemy cala chate gorzej z tego hotelu
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 hmm uwazam ze z Izby moze nas nie wyrzuca jak zajmiemy cala chate gorzej z tego hotelu Na 100% Nas niewyrzucą a jak rano zapytasz czy było głośno to odwpowiedź właściciela brzmi nie nic niesłyszałem heheh. Sprawdzone kilka razy Ile osób jedzie z kobiałkami ew. z dziećmi bo musiałbym wiedzieć co z moją malutką żoną
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 odwpowiedź właściciela brzmi nie nic niesłyszałem o to prawie tak samo jak bylo na mazurach nawet nas za rok zaprosili tylko gorzej bylo z rowerami bo w nocy pojechaly gdzies same
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 [ Dodano: 01-11-2006, 21:18 ] lukas23, no niekoniecznie, bo jak ja dzwonilem za ladowarka, to pani powiedziala wprost zebysmy jednak juz nie przyjezdzali ...tylko matrix19 byl zachwycony :twisted: ladna grupka juz nam sie zrobila z kobialkami to chyba jeszcze nikt do konca nie zdecydowal...ahh sorki 1 zona ma byc
Gość rob Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ładny dym musiał być, jak Was widzieć nie chcą :roll:
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Ile osób jedzie z kobiałkami ew. z dziećmi bo musiałbym wiedzieć co z moją malutką żoną ja z kobiałką :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 tam dym odrazu nie byli przygotowani na calonocne zabawy
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 e tam dym w lutym bedzie powtorka takze lepiej sie stawcie bo stracicie najlepsza imprezke
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 lukas23, zapraszamy matrixa19 wraz z funklubem naszego forum??
Gość rob Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 pasowało by z 2 gości, żeby to wszystko zarejestrować :mrgreen:
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 pasowało by z 2 gości, żeby to wszystko zarejestrować :mrgreen: Co zarejestrować ??
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 lukas jest opiekunem duszyczek ktorye zabladza i tworzy dokumentacje fotograficzno filmowa ...niestety - bo czasem lepiej nie pamietac
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 tak tylko gorzej jak kamera wpadnie w szau to pozniej nie mam czym uwieczniac tych wspanialych chwil ale w tym roku beda 2 kamery :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Panowie - pewnie zaraz naskoczycie na mnie albo Wasze kobiety... ale po jaką cholerę nam "nasze kobiety" na takim wyjeździe... Ciężko sie bedzie na maxa wyluzować...
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 www.tomboy.pl, a co zonka powie jak jej znowu nie wezmiesz??
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja pisalem juz wyzej jestem wygodnicki i lubie miec pełną obsługe :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 lukas23 napisał/a:zdeniu napisał/a: a jak bedzie wyglądała sprawa pokoji no ja juz z Tomboyem nie spie raz mi wystarczy Nie wiem co www.tomboy.pl Ci zrobił ale podejrzewam ze pozostawiło to głęboki uraz na Twojej psychice oj tam dupka go troszkę bolała to wszystko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 oj tam dupka go troszkę bolała to wszystko :shock: :mrgreen: :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 zdeniu napisał/a: lukas23 napisał/a: zdeniu napisał/a: a jak bedzie wyglądała sprawa pokoji no ja juz z Tomboyem nie spie raz mi wystarczy Nie wiem co www.tomboy.pl Ci zrobił ale podejrzewam ze pozostawiło to głęboki uraz na Twojej psychice oj tam dupka go troszkę bolała to wszystko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no i sie wydalo dlaczego tomboy nie chce brac kobitki
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 oj tam dupka go troszkę bolała to wszystko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehehhehehe - ten tekst można żle zinterpretować
Rekomendowane odpowiedzi