luibuki Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 no wiem bo tez mialem najpierw zwykle biale a pozniej zalozylem diodowe zimna biel i o niebo lepiej jutro zrobie fote o ciemku i wstawie jak to wyglada..
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 oka czekamy ty luibuki masz calkiem juz tuning zegarow wstaw fote pochwal sie tymi kolorami tarcz ;p
luibuki Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 tylko musze gdzies poszukac samych czarnych tarczek od doladowania i tem oleju bo jak kupilem licznik z fis to mial biale tarcze i z mojego starego przelozylem czarne ale mialem zwykly i te dwa zostaly biale :/
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no wiec wstaw foto zobaczymu co chlopaki powiedza
yamahayzfr13 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie wiem czy zauważyliście ale przy otwieraniu auta podświetla się/zapala licznik przebiegu.. Moze od tego można być coś pomodzić żeby nie ciągnac kabla gdzies z podsufitki..
luibuki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 hmm z tego co zauwazylem to u mnie chyba sie nic nie podswietla ale pewien nie jestem i jutro to sprawdze
pastaldo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 u mnie tez przebieg podświetla sie dopiero po właczeniu świateł. Pomysł z podświetleniem całości jak najbardziej ok
pstan Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Przy otwarciu drzwi raczej nie da rady dopiero po zapłonie. Tu jest temat jak podświetlić przy zapłonie lecz nie wiem czy działa w B5 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197696.msg2838626#msg2838626 .
luibuki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 mysle ze przy otwarciu drzwi tez powinno sie jakos dac tylko pewnie jakos pod krancowke by trzeba sie dodatkowo podpiac i puscic sygnal do zarowek
Maxcudo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 u mnie tez przebieg podświetla sie dopiero po właczeniu świateł. Pomysł z podświetleniem całości jak najbardziej ok U mnie jak otworze auto, to przebieg od razu świeci
luibuki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 hmm dziwne a to od samego poczatku tak bylo??
Maxcudo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 tak Dodatkowo mam jeszcze tak, że jak auto zapale, to zegary mi się od razu świecą, reszta zapala się dopiero ze światłami (klimatronik etc)
luibuki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 to wydaje mi sie ze chyba juz cos bylo przerabiane.. no chyba ze ustawione tak jest vagiem bo tam tez sa takie opcje.
Maxcudo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 to wydaje mi sie ze chyba juz cos bylo przerabiane.. no chyba ze ustawione tak jest vagiem bo tam tez sa takie opcje. Być może, nie wnikam Licznik od eSy w każdym razie, ale to chyba nic wspólnego nie ma?
yamahayzfr13 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Niewydaje mi sie.. w moim jest tak samo, w naszym starym rodzinnym tez tak było. teraz mam AFN'a 97r, wczesniej byl AFB 1998r... i napewno w paru autach (B5) tez to widzialem na komisach
luibuki Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 z tego co doczytalem to zalezy od licznika.. ja mam zwykly przedliftowy z fisem i sprawdzalem kompem i nie moglem ustawic tego :/ wiec chyba nie ten licznik mam albo cos zle robie
Magicbattle Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Paweł napewno ci zle ustawil. sprawdz najpier "esonde";p
pesik87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 tak Dodatkowo mam jeszcze tak, że jak auto zapale, to zegary mi się od razu świecą, reszta zapala się dopiero ze światłami (klimatronik etc) u mnie tak samo.. po otwarciu drzwi zapala sie licznik kilometrow.. a jak odpale silnik to caly licznik swieci nawet jak nie wlaczalem swiatel..
pastaldo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pozazdrościć. u mnienic na zegarach sie nie dzieje. a jakie macie zegary ci którym sie podświetla? tzn VDO czy Jager? u mnie w VDO tego bajeru brak
yamahayzfr13 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja mam VDO przelifotwe z Fisem do diesla
Rekomendowane odpowiedzi