Łukasz 23 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Auto ładnie się prezentuje ale opis by się jeszcze przydał :gwizdanie:
kadafi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no dokladnie jakis opis,fajny kolorek w srodku
Filutek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jasny środek robi wrażenie, będą jakieś mody?
kktsp13 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Więc tak jest to już moje drugie audi pierwszą była a4 1.6 1996r, którą zmieniłem na bmw e38 728 99r. Gdy rozpoczołem studia BMW postanowiłem zmienić na coś bardziej ekonomicznego i kupiłem golfa V 2004 1.9tdi. Golf dla mnie nie był autem wartym swojej ceny. Kiepskie właściwości jezdne, słaby komfort i wyposażenie więc postanowiłem kupić coś w klasie średniej ,ale bardziej wygodne i dlatego padło na A4. Cały czas szukałem 3.0 ,ale egzemplarze które oglądałem były w kiepskim stanie technicznym ,a szukałem auta do którego nie będę musiał pakować. W końcu zrezygnowany poszukiwanie idealnego 3.0 zaczołem rozglądać się za 1.8t w quattro. Europejskie wersje były głównie słabo wyposażone więc oglądałem także wersje amerykańskie. Te auto zainteresowało mnie bo właściciel od którego je kupiłem był także właścicielem tego auta w USA i przywiózł sobie je na mienie przesiedleńcze ,a nie na handel. Auto nie jest zmęczone ma piękny mruczący klang (trochę inny niż w 1.8t ) ,jest dynamiczne ,a przedewszystkim ekonomiczne bo założyłem w nim gaz. Spala mi około 13 litrów w cyklu mieszanym przy normalnej jeździe. Narazie wymieniałem tarcze i klocki oraz ostatnio termostat. Co do zmian to chcę dać pomalować doły w kolorze nadwozia , kupić spojler na tylnią klapę , listwy na dwrzi , i navi rns-e i to na tyle
Artur82 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ladnie się prezentuje!! ale jedno mnie zastanawia...boczek pasażera...w wersjach US też są przyciski "zamknij/otwórz" drzwi czy to jakiś szczep z angola
kktsp13 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 mają tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cc286528a37c996f.html
Artur82 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 mają tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cc286528a37c996f.html no to mnie uspokoiłeś...gratuluje fajnego wypasu no i ten jasny środek...jak dla mnie bajka...taki jak u mnie
laki83 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 oooooooooo...widze że sąsiad sie w koncu swoim wozidłem pochwalił..no nareszcie no bo ilez sie tez można prosić chłopaki widziałem na żywo fure i też jeżdziłem...fajnie sie sprawuje i wyglada
Piotrek81 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 a jak jedziesz patrzysz na mile czy km...bo u mnie to sie ciezko przyzwyczaic
andr3i Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 gratki zakupu srodek faktycznie dosc ladne ale jestem zwolennikiem czernego jednak, nie mniej fajnie to wyglada z tymi dekorami, no i wco wazniejsze nie masz drewna na desce w opisie masz FWD ale po dekorze widac ze wiec popraw opis, chyba ze to znaczek masz extra mody jak najbardziej, dokaldki w kolor i moze wieksze kolo no i przy tym gleba jakas bo troszke koza(takie mam wrazenie) podtlenek szerokosci i milej jazdy [br]Dopisany: 10-02-2012, 18:07:01_________________________________________________ a jak jedziesz patrzysz na mile czy km...bo u mnie to sie ciezko przyzwyczaic beda w polsce swoim raczej na zegar nie patrzalem wogole a jelsi juz zerknalem to raczej byly to mile niz km :gwizdanie:
Ksiadz Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Hej! Fajna furka Przede wszystkim U.S. a to już coś, bo dużo ładniej się prezentuje, tylnia klapa i światła (przynajmniej jak dla mnie). Skóra w środku, taka sama jak była u mnie, ale innego koloru, czyli chyba w U.S. taki jakiś standard? Quattro Ale ten automat Powodzenia w modach i bezawaryjnej jazdy życzę :>
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Fajna furka Z tego co mi sie wydaje to US nie posiadaja sprysków w zderzaku więc zderzak musiał być wymieniany No chyba, że się myle to proszę mnie nie linczować Pomaluj dokładki, obniż troszkę furę i będzie kosa
Ksiadz Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Fajna furka Z tego co mi sie wydaje to US nie posiadaja sprysków w zderzaku więc zderzak musiał być wymieniany No chyba, że się myle to proszę mnie nie linczować Pomaluj dokładki, obniż troszkę furę i będzie kosa Przeca moja z ksenonami ori i mam spryski... nie linczować powiadasz?
Rekomendowane odpowiedzi